Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

"Συγνώμη κυρ Ηλία ...." η απάντηση του Νίκου Ναούμη

      Κύριε Γεωργαλή δεν θα απαντούσα στο κείμενο σας αν εκφράζατε την όποια αντίθετη άποψη σας, η οποία για μένα είναι σεβαστή,  χωρίς να  κάνατε προσωπική επίθεση. Επειδή δεν μ’ ενδιαφέρει η  δημόσια αντιπαράθεση λίγα μόνο λόγια επιγραμματικά :

1ον   Μου λέτε δεν δικαιούμαι να ομιλώ γιατί δεν σας αρέσουν αυτά που λέω. Να χαίρεστε τη συριζαίικη δημοκρατία σας.

2ον  Γράφετε ότι στο δημοτικό συμβούλιο δεν..............




    ...αντιδρώ και δεν σηκώνω το χέρι μου ενώ σχολιάζω την περίπτωση του Ρωμανού. Συγγνώμη κυρ Ηλία την επόμενη φορά θα ζητώ είτε τις οδηγίες σας, είτε την άδεια σας για την όποια παρέμβαση μου.

3ον Είναι κατανοητή η αγωνία σας για τη προστασία των παντός είδους ληστών και τρομοκρατών, οπότε ας κρίνει ο κόσμος.

4ον Γράφετε ότι το κείμενο μου είναι ένα παραληρηματικό λιβελλογράφημα, ένα συνονθύλευμα ασυναρτησιών. Έλεος κυρ Ηλία. Η αμετροέπεια σας, κατ’ άλλους μπουρδολογία ή παπαρολογία, είναι γνωστή σε όλους στο Ξηρόμερο.

Έτερον ουδέν.

 Καλές Γιορτές σε όλους

12 σχόλια:

  1. οταν ομως η συμορια του συριζα γινει κυβερνηση θα το παιζεισ αγωνιστησ ..εκει να δεις φτυσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου δινετε ενα λογο που του ανεβασατε ξανα κε3ιμενο?εδω θα σασ επιτρεψει να ανεβουν σχολια?να δουμε το ποσο δημοκρατης ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συνδυασμός του κ. Γεωργαλή , ως δημοτική παράταξη , έχει την ίδια άποψη με τον ίδιο ; Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν επιθυμείτε να ανεβαίνουν τα σχόλιά σας παρακαλούμε αποφύγετε τους υβριστικούς, προσβλητικούς, εξευτελιστικούς, απαξιωτικούς και εμπαθείς χαρακτηρισμούς έναντι οιουδήποτε.
    Όλες οι απόψεις δημοσιεύονται, αρκεί να μην περιέχουν αβάσιμες κατηγορίες και ύβρεις.
    Σκοπός του διαλόγου είναι η κατανόηση της άλλης άποψης και η αναζήτηση της αλήθειας.
    xiromeronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας βάλουμε μυαλό , πριν είναι αργά, γιατί πλέον η πατρίδα μας βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από το 1981. Χρόνος για πειραματισμούς και καταδίκης των επόμενων γενεών δεν υπάρχει. Τα δείγματα διακυβέρνησης είναι πλέον ορατά. Τώρα ολοι γνωρίζουμε και γνωριζόμαστε. Χρειάζεται σοβαρότητα και σύνεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Ναούμη παρακολουθώ την πορεία σας απο την πρώτη στιγμή που θέσατε εαυτόν στη δημόσια κρίση.Χάρηκα που ένα άτομο με ειδικές ικανότητες έγινε μέλος του Δ.Σ του Δήμου μας.Δε μπορώ να μείνω αμέτοχος όμως και να μη σχολιάσω τις δημοσιεύσεις σας.Σέβομαι την αποψή σας άσχετως με με το αν συμφωνώ μαζί της.Προσπαθείστε μονο να είστε πιο αντικειμενικός.Αναφέρετε ένα νέο σαν τρομοκράτη ενώ απο εσάς θα περίμενα να έχετε φροντίσει να μάθετε πως έχει αθωωθεί γι αυτή την κατηγορία.Ένα μορφώμένο άτομο που σαν όνειρο ειχε τις πολιτικές επιστήμες θα έπρεπε να χειρίζεται με μεγαλύτερη μαεστρία το λόγο και να μην αναλώνεται σε χαρακτηρισμούς καφενίου.
    Επίσης θα ηθελα να σας πω πως η μόρφωση ειναι κατοχυρομένο συνταγματικο δικαίωμα και πρέπει να παρέχεται δωρεάν σε όλους.Μην κολλάτε σε στερεότυπα και σε νομους που ορίζουν τη βασική εκπαίδευση.Απο τη στιγμή που ένας φυλακισμένος για ληστεία κατέφερε να περάσει μέσω πανελληνίων θα πρέπει να του δοθεί η δυνατοτηα εξ αποστάσεως φοιτήσεως.Μέχρι εκεί.
    Εσείς σαν ατομο με ειδικές ικανότητες θα έπρεπε να γνωρίζετε τις δυσκολίες των αδύναμων κοινωνικά ομάδων(σε αυτη ανηκει και ο Ρωμανός,ασχετα αν το επέλεξε ο ιδιος)
    Προσπαθήστε να μη θολωνει η κρίση σας απο το Δαπιτικο πσρελθον σας και να ειστε όσο το αμερόληπτος.

    Λυπήθηκα που είδα ενα νεο ανθρωπο να είναι ακόμη προσκολλημένος σε κατάλοιπα και νοοτροπιες του παρελθοντος που οδήγησαν τη χώρα μας στο σημείο που βρίσκεται.


    Μετά τιμής
    ο Αβόλευτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη απαντηση Γεωργαλή διαβάσαμς για συλλογικότητες και άλλα θεωρητικά.
    Αν ηταν ετσι να μιλαμε γενικα, για πιτσιρικάδες που εξεγειρονται, που φωναζουν, που αμφισβητούν, που δημιουργουν συλλογικότητες ....θα ηταν όλα καλα. Αλλα εκεινα τα καλάσνικοφ και οι ληστειες γιων στελεχων αριστερων κάπου ξεχαστηκαν να γραφτούν. Επιτρεπονται αυτα στις συλλογικότητες. Λογια... λογια που δεν εχουν να πουν τιποτα. Μη ξεχνάμε έχει κάθειρξη 18 χρονια για ληστεια και οπλα. Θα συμπαρασταθεί στους νεολαίους της Χρυσής Αυγής που τους πιάσανε με ρόπαλα και καδρόνια ως εγκληματική συμμορία????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουν αρκετή πλάκα πάντως μερικοί/ες. Από τη μια τάχα υπερασπίζονται τα δικαιωματα και την ελευθερία της άποψης και την ανοχή της διαφορετικοτητας, αλλά από την άλλη, αν κάποιος ΤΟΛΜΗΣΕΙ ,να ξεστομίσει κάτι που δεν ταιριάζει με τα πιστεύω τους, είναι έτοιμοι από το να μην τον αφήσουν να μιλήσει, βλέπε περιπτωση Δημάρχου Θεσ/κης που προσπαθεί να συννενοηθεί με μια "κουρδισμενη" πιτσιρίκα της νεολαίας ΤΣΥΡΙΖΑ, μέχρι να του επιτίθενται φραστικα η κ να χρησιμοποιούν βία ή να χαϊδεύουν τα αυτιά όσων την εξασκούν, βλέπε αναρχοαπλυτους, τρομοκράτες κτλ. Η υποκρισια σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή, από κάποιους που κόπτονται υπέρ των δικαιωματων. Να ξέρουν όμως οτι ο κόσμος, οι περισσότεροι τουλαχιστον ξύπνησαν κ δεν τρώνε κουτοχορτο. Η κοινωνία εξελίσσεται κ προχωρα κ καποιοι παραμένουν γραφικα υπολείμματα, αλλων εποχών που αδυνατουν να καταλάβουν οτι η ΜΑΣΑ τελος, οτι φάγατε, φάγατε.
    Υ.Γ. ΞΗΡΟΜΕΡΟNews άστο καλύτερα, δεν έχεις κ την καλύτερη φήμη σε οτι αφορά την προάσπιση του διαλόγου, αφού πολλές φορές βλέπω σχολια που κανω, οχι υβριστικά, ούτε με αβάσιμες κατηγορίες κ ύβρεις όπως λες και δεν δημοσιεύονται. Όπως λέει ο λαός, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Αν θες το δημοσιεύεις μιας κ κοπτεσαι για την ελευθερία του λόγου. Καλο απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητηρια και για το άρθρό σας

    και για την απάντηση στον κύριο Γεωργαλή.
    Επιτέλους σπάει το μονοπώλιο της
    εκφράσης και άποψης για 'ολα απότο
    κύριο Γεωργαλή,χορτάσαμε να μας
    νοιάζεται τ'οσο πολύ.
    Καλυνύχτα κύριε Γεωργαλή



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μη δινετε ποτε σημασια στα ανωνυμα σχολια εκτος κι αν λαβετε μερικες χιλιαδες απο δαυτα για το ιδιο θεμα.Η δημοκρατια μαλλον δεν θα πεθανει σε ενεδρα.Θα πεθανει αργα απο την απαθεια,την αδιαφορια και την κακη διατροφη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφήστε τα μίση πατριώτες . Η πουτάνα η μιζέρια δεν χτυπιέται με... σχόλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άτομα σαν κ εσάς ναουμη θ έπρεπε ν είναι πιο ευαισθητοποιημενα κ όχι να έχουν τέτοιες αντιλήψεις όσο για το γεωργαλη ας κάνει λίγο αντιπολυτευση γιατί μας έχει απογοητεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο