Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Αιχμηρά σχόλια του Κώστα Τριαντακωνσταντή στη Δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας

       Με τρία (3) αιχμηρά σχόλια, έρχεται ο μαθηματικός καθηγητής Κώστας Τριαντακωνσταντής, για να βάλει στο στόχαστρο του, τα δρώμενα της Δημοτικης αρχής Ακτίου Βόνιτσας. 
Αναλυτικά: 

Στο Θέμα "Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας"
Σχολιάζει: 

Στο ίδιο έργο θεατές
      Το τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης συνήθως είναι σε όλες τις συνεδριάσεις. Με τις αποφάσεις αυτές γίνονται οι απευθείας αναθέσεις στα έργα και τις προμήθειες. Βέβαια έχει προηγηθεί η κατάτμηση και η τοποθέτηση των κατάλληλων κωδικών των δαπανών. 
    Κάνω έκκληση στο κ. Δήμαρχο και στα μέλη της οικονομικής επιτροπής να σταματήσει αυτή η πολιτική και να γίνουν διαγωνισμοί. Ο Δήμος είναι σε κατάσταση χρεοκοπίας. Με τους διαγωνισμούς και η σπατάλη θα περιοριστεί και η ποιότητα στις υπηρεσίες και τα αγαθά θα ανέβουν.
   Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και ας γίνει παράδειγμα προς αποφυγή η ακολουθούμενη πολιτική του πρώην αποτυχημένου Δημάρχου αλλά και των μελών της προηγούμενης οικονομικής επιτροπής από την αντιπολίτευση.
    Οι απευθείας αναθέσεις είναι μια από τις αιτίες της χρεοκοπίας.
       Ερωτώ επίσης γιατί από την ΔΕ Παλαιρου δεν υπάρχει κανένα τακτικό μέλος στην οικονομική επιτροπή. Υπάρχουν έξι μέλη από τον πρώην Δήμο Ανακτορίου και ένα μέλος από τον πρώην Δήμο Μεδεώνος.......


  
       Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που εκλέγονται στη ΔΕ Παλαίρου συμφωνούν με αυτή την εκπροσώπηση;
    Κυρίως ο κ Δήμαρχος τι έχει να πει στους Δημότες της ΔΕ Παλαίρου;
   Αυτό συμφωνήσαμε στα προσυμβούλια; Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
    Σε κάθε περίπτωση οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με οποιοδήποτε κόστος. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

Στο Θέμα:"Έντονη αντιπαράθεση για την αύξηση στα δημοτικά τέλη του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας"
Σχολιάζει: 

      O πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος, ο νυν Δήμαρχος και οι Δημοτικές τους ομάδες οφείλουν δημόσια συγγνώμη απο όλους τους Δημότες. Οδήγησαν το Δήμο σε χρεωκοπία και στα πρόθυρα οικονομικής επιτήρησης. Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να ζητήσει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο του Δήμου και να γίνει καινούργιο ξεκίνημα.
     Τώρα οι δημοτικοί σύμβουλοι που ενέγκριναν τον ισολογισμό- απολογισμό του 2013 πήραν μια πρώτη γεύση τι έγινε. Πακτωλός χρημάτων σε απευθείες αναθέσεις και μη είσπραξη των χρεών .
    Να μας πεί ο κ Ασπρογέρακας αυτός δεν ήταν σύμβουλος του κ Αποστολάκη όταν αύξησαν τα τέλη στο Δήμο Ανακτορίου; Επίσης να μας πεί σε πόσες κατηγορίες χωρίζοντε οι οφειλέτες του Δημους;
   Του απαντάμε σε μια και μοναδική. Ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοφηφία στους ψηφοφόρους του κ Σολδάτου-κ Φερεντίνου και του κ Αποστολάκη που διαχρονικά δεν πληρώνουν με την πολιτική τους ανοχή.
    Ανερυθρίαστα και προκλητικά αυξάνετε πέραν κάθε λογικής τα δημοτικά τέλη. Οι τρείς Αντιδήμαρχοι που απουσίαζαν από το ΔΣ για το 2013 θα πάρουν θέση;
   Διαφορετικά ο κ Αποστολάκης πρέπει να τους αντικαταστήσει αμέσως.
     Σε ότι μας αφορά, δυστυχώς βγαίνουμε αληθινοί για αυτά που σας λέγαμε προεκλογικά. Κάνατε τις επιλογές σας αγαπητοί δημότες.
  Θα σταθούμε πλάι στους δημότες του μόχθου και της εργασίας. Ποικυλώμενα κέντρα προσπαθούν να με φιμώσουν.
Ματαιοπονούν.
Το ποτάμι της ενημέρωσης των δημοτών και ο αγώνας με τους ανήμπορουν και φτωχούς δεν γυρίζουν πίσω.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός

Στο Θέμα:"H Κοινωφελής Επιχείρηση και η Τουριστική – Επενδυτική Α.Ε. του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, δεν έχουν υποβάλλει οικονομικά στοιχεία"

Σχολιάζει: 

   Διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στον χρεωκοπημένο Δήμο μας και στις επιχειρήσεις του, παντού. 
   Ενημέρωση των Δημοτών, απόδοση ευθυνών αν υπάρχουν και καινούργιο ξεκίνημα.
   Σταμάτημα των απευθείας αναθέσεων και είσπραξη των χρεών των Δημοτών.

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός




3 σχόλια:

  1. ΑΜΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΕΟΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Τριαντακωνσταντής, είναι ο σωστός πολίτης του Δήμου. Δεν είναι υποχείριο κανενός. Αυτό το πλεονέκτημα που έχει.
    εσυ που γραφεις με κεφαλαία γράμματα, αν δεν είσαι ένας από αυτούς που δουλεύουν παράνομα στο δήμο, τότε εισαι τυφλός. Δεν βλέπεις. Δεν καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός πολίτης είναι αυτός που συμμετέχει στα κοινά και κρίνει τους πολιτικούς άρχοντες του τόπου του. Κε Τριαντακωνσταντή τιμή μας που είστε συμπολίτης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο