Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Και εγένετο: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ "Ο ΜΥΛΟΣ"»

Στις αρχαιρεσίες εξελέγη ο  Ανδρέας Λώλος πρώτος Πρόεδρος του συλλόγου 

      Σήμερα Κυριακή 28/12/2014 στα Παλιάμπελα Ακτίου Βόνιτσας είχαμε την γέννηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιαμπέλων «Ο Μύλος».
      Στη σημερινή πρώτη και ιδρυτική συνέλευση του Συλλόγου, υπήρξε αθρόα συμμετοχή των Παλιαμπελιωτών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και διεξήχθησαν και οι εκλογές για την ανάδειξη του προσωρινού συμβουλίου. Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και το κλίμα μεταξύ όλων ήταν θερμό!! Η σύνθεση του συμβουλίου έχει ως εξής: 

Πρόεδρος: Λώλος Ανδρέας του Αυρηλίου
Αντιπρόεδρος: Μερισιώτης Γεράσιμος του Χρήστου
Γενική Γραμματέας: Γαζέτα Ευστρατία του Παναγιώτη
Ταμίας: Καλλιακώστας Νικόλαος του Ανδρέα
Μέλη: Λιάπη Μαριάνθη του Ευγένιου, Ματζάνα Ιφιγένεια του Σωτηρίου, Λύτρας Ιωάννης του Αποστόλου, Μεσσήνη Γλυκερία του Γεωργίου, Τριανταφύλλης Γρηγόριος του Ευαγγέλου 
Αναπληρωματικά μέλη: Δόση Αλεξάνδρα του Λάμπρου, Πέρλης Ηλίας του Γεωργίου, Σάντας Δημήτριος του Γεωργίου, Φερεντίνος Σπυρίδων του Ιωάννου.......


Αμέσως μετά την εκλογή του ο Πρόεδρος Λώλος Ανδρέας ανακοίνωσε:

"Θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστευτήκαν τόσο για τη θέση στο ΔΣ, όσο και για την εκλογή μου ως πρόεδρος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του συλλόγου μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Εύη Γαζέτα που χωρίς την άοκνη προσπάθεια της δεν θα υπήρχε σύλλογος. Ιδιαίτερα ευχαριστώ επίσης τη Χρύσα Κατσαρού που ανέλαβε αφιλοκερδώς την νομική σύσταση του συλλόγου μας. Για το λόγο αυτό ομόφωνα το ΔΣ της απένειμε το τιμητικό τίτλο της Επιτίμου Προέδρου. Ελπίζω να μην προδώσω την εμπιστοσύνη όσων με εξέλεξαν γιατί θα είμαι ασυγχώρητος".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο