Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται ο Δημοτικός Ταχυδρόμος. Κ.Ε.Δ.Ε. και ΕΛ.ΤΑ. ενώνουν τις δυνάμεις τους, προς όφελος των Δήμων όλης της χώρας

Στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της Κ.Ε.Δ.Ε. και των ΕΛ.ΤΑ. προχώρησαν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος των ΕΛ.ΤΑ. κ. Κ. Μελαχροινός.
Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η ανάπτυξη πολλαπλών συνεργασιών μεταξύ ΕΛ.ΤΑ. και Κ.ΕΔ.Ε., με προϊόντα και υπηρεσίες που θα είναι προσανατολισμένες στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των Δήμων όλης της χώρας.
Ανάμεσα στα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα............................. 

από τη συνεργασία των δύο πλευρών περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:
· Η εκτέλεση εργασιών Κ.Ε.Π. σε όλα τα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. , κατ’ εντολή και για λογαριασμό των Δήμων.
· Η αντιμετώπιση της τοπικής ανεργίας , όπου τα ΕΛ.ΤΑ. θα μπορούν να προσλαμβάνουν εργαζόμενους για να καλύπτουν εποχικές ανάγκες τους από Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις , στις οποίες συμμετέχει ή εποπτεύει κάθε Δήμος.
· Η υπηρεσία Δημοτικού Ταχυδρόμου , όπου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δήμων θα μπορούν να αναλάβουν τα ΕΛ.ΤΑ. υπηρεσίες mail room με πλήρως καθετοποιημένη λειτουργική διαδικασία , με δυνατότητα ψηφιακής επεξεργασίας και αρχειοθέτησης των επιστολών, εγγράφων κλπ και με διασφαλισμένη τη φυσική παράδοση από το «Δημοτικό Ταχυδρόμο».
· Την παραγωγή δημοτικού γραμματοσήμου και βιβλίων με την ιστορία του κάθε Δήμου, κλπ.
· Την σύναψη εμπορικών συμφωνιών- πλαίσιο, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή έκπτωση και τη βέλτιστη παροχή όλων των ταχυδρομικών υπηρεσιών και προϊόντων, για το σύνολο των Δήμων και των δημοτικών επιχειρήσεων της χώρας.
Με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης έκανε την παρακάτω δήλωση : «Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ενώνει τις δυνάμεις της με τα ΕΛ.ΤΑ. , τον Εθνικό Φορέα Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών , με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα νέο πλαίσιο επωφελούς συνεργασίας και για τις δύο πλευρές, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Δήμων και των κατοίκων τους σε όλη τη χώρα, με χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών».
Ο Πρόεδρος των ΕΛ.ΤΑ. κ. Κ. Μελαχροινός δήλωσε για τη συμφωνία συνεργασίας:«Στόχος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι να συνάπτουν στρατηγικές συνεργασίες κοινωνικής σημασίας. Η ΚΕΔΕ είναι ένας φορέας με πολυποίκιλες δράσεις, που αφορούν εκατομμύρια συμπολίτες μας και ενώνοντας τις δυνάμεις μας δημιουργούμε ένα νέο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών»


ΠΗΓΗ:http://www.aftodioikisi.gr/, http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο