Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής 

      Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 5η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς ανάμεσα στη Δημοτική Επιχείρηση Εκμετάλλευσης Ιαματικής Πηγής Αγίου Βαρβάρου Λουτρών Τρύφου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της εταιρίας «ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ».

2.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου σχετικά με την αγωγή της Ιωάννας Ρούφη του Νικολάου κατά του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου......



3.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου σχετικά με την αγωγή της ετερορρύθμου εταιρείας υπό την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά του Δήμου.


1 σχόλιο:

  1. Θα μας εξηγήσει ο κ Αποστολάκης γιατί το Δημοτικό κατάστημα που έχει νοικιάσει ο κ.ροκοφυλος είναι κλειστό αμέσως μετά την νίκη του στις δημοτικές εκλογές;το συμβόλαιο-μίσθωμα απαγορεύει ρητά το να παραμένει κλειστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο