Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πλημύρισε κομμάτι του Μύτικα. Άργησε να μπει μπροστά η μία από τις δύο αντλίες που διώχνει τα όμβρια προς την θάλασσα

            Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Μύτικα. Η σφοδρή νεροποντή μετέτρεψε τον Μύτικα σε μία τεράστια λίμνη και είχαμε και εισροή υδάτων σε σπίτια. 
     Αναφερόμαστε στο κομμάτι εκείνο του Μύτικα που ως γνωστό έχει μεγάλο πρόβλημα όποτε βρέχει, από το μαγαζί του Τσίνα, μαγαζί Συργιάννη έως τα Χατζαρέϊκα.
        Η κατάσταση ξέφυγε και έγινε επικίνδυνη για τα χαμηλά ισόγεια σπίτια της περιοχής γιατί δεν μπήκαν σε λειτουργία οι αντλίες που είναι εγκατεστημένες στο σημείο και αντλούν τα όμβρια προς την θάλασσα.....



      Τα συγκεκριμένα δύο μοτέρ είναι βέβαια χωρίς συντήρηση και σε κακή κατάσταση με το ένα μάλιστα να είναι και εκτός λειτουργίας, αλλά όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας αν έμπαινε έγκαιρα σε λειτουργία, ακόμη και με αυτό το ένα δεν θα υπήρχε πρόβλημα να μπει νερό σε σπίτια.
       Ο πίνακας εκκίνησης των αντλιών βρίσκεται στο προκάτ κτίσμα του Νηπιαγωγείου και σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών που επικοινώνησαν μαζί μας, με επέμβαση ιδιωτών, όταν η κατάσταση είχε αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη, παραβιάστηκε και μπήκε μπροστά η μία αντλία.

http://mytikaspress.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο