Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Εντυπωσιακή νίκη για τον αθλητή του Fightclub Kakarelis Δριβα Παναγιώτη στην επαγγελματικη πυγμαχία


          Μεγάλη νίκη πέτυχε ο αθλητής του ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας στους επαγγελματικους αγώνες πυγμαχίας που έγιναν το Σάββατο στην Αθήνα.  
     Ο Δριβας έκανε έναν εντυπωσιακό αγώνα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό κι έμπειρο αντίπαλο ενός από τους καλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα τους Fighters τον Αργυροκαστριτη Γιώργο.  
     Ο αθλητής μας ήταν 11 χρόνια μικρότερος και πολύ πιο άπειρος αλλά η σωστή δουλειά που κάνει με τον δάσκαλο του Κακαρελη Νικο έφεραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα,  νίκη με διακοπή στον 3ο γύρο.......



      Ο πρώτος γύρος ήταν οριακά μπροστά στα σημεία ο αθλητής μας. Στον 2ο γύρο μπήκε πολύ δυνατά μετά την καλή τακτική που είχε με τον δάσκαλο του και προς το τέλος πήγε να τον ρίξει νοκ άουτ αλλά το καμπανάκι του γύρου κράτησε όρθιο τον αντίπαλο του.  
      Στον τρίτο γύρο ο αθλητής μας μπήκε αποφασισμενος για την νίκη και μετά από συνεχόμενα χτυπήματα κατάφερε να ρίξει τον αντίπαλο σταματώντας ο προπονητής του τον αγώνα και παίρνοντας την νίκη με διακοπή στον 3ο γύρο.  
      Συγχαρητήρια στον αθλητη μας αλλά και στον προπονητή του Νίκο Κακαρελη και Αλεξιο Κακαρελη για την σημαντική  δουλειά που κάνουν στον Δριβα Παναγιώτη και τον έχουν κάνει έναν αθλητή από τους καλύτερους στην Ελλάδα. 
    Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς του Xtremestores Agriniou και seven hellas. 








1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο