Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΟ Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ                              
        Σας διαβιβάζουμε το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) από σήμερα Παρασκευή 07-11-2014 έως και την Κυριακή 09-11-2014. 
    Και παρακαλούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας να λάβετε τα απαραίτητα  μέτρα, τα οποία  προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής  Γραμματείας  Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό σας, για αντιμετώπιση προβλημάτων από  αυτά.

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ 
        ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-11-2014 ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:..........


1.-ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-11-2014 ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

2.-ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08-11-14 ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

3. -ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09-11-2014 ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Υ.Γ.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.
                                                                   
 Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΕΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο