Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Θανάτωσαν σκύλο που είχε υιοθετηθεί από υπαλλήλους της Π.Ε.

Πεθαμένος στο σπιτάκι του βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Λάζαρος
 
Την διεστραμμένη μανία τους ενάντια στα αδέσποτα, έβγαλαν κάποιοι χθες το βράδυ θανατώνοντας έναν ακόμη σκύλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν ήταν αδέσποτος.
Το ζώο είχε υιοθετηθεί από υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι το φρόντιζαν με δικά τους έξοδα και μάλιστα είχαν προμηθευτεί και ένα σπιτάκι που είχαν τοποθετήσει στο πίσω μέρος του κτιρίου.....
 Με δικά τους επίσης έξοδα πλήρωναν τον κτηνίατρο για τα εμβόλια του Λάζαρου όπως είχαν ονομάσει το σκύλο. Παρόλο που κάποιοι άλλοι υπάλληλοι αντιδρούσαν στην ύπαρξη του ζώου στο χώρο, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ούτε να κινδυνεύει κανείς, οι συγκεκριμένοι φιλόζωοι υπάλληλοι εξακολουθούσαν να το φροντίζουν. Σήμερα το πρωί, όμως, όταν πήγαν να το ταΐσουν, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Βρήκαν το σκύλο νεκρό, μέσα στο σπιτάκι του, από φόλα που είχε φάει τη νύχτα. Το ένστικτο του ζώου το οδήγησε εκεί που έβρισκε φροντίδα για να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Το θέαμα ήταν αποτρόπαιο ακόμα και για τους πιο σκληρούς εχθρούς των ζώων και προκάλεσε τη λύπη όλων. Ειδοποιήθηκε ο φιλοζωικός σύλλογος και ο πρόεδρος Δ. Μπερερής έφτασε άμεσα στο σημείο, ειδοποιώντας παράλληλα και την αστυνομία, για να καταγραφεί το γεγονός, ενώ θα γίνει αυτεπάγγελτα μήνυση κατά αγνώστων. Όποιος γνωρίζει κάτι για τα επανειλημμένα περιστατικά θανάτωσης ζώων που σημειώνονται τελευταία στο Μεσολόγγι, καλό θα ήταν να το καταθέσει στην αστυνομία, καθώς αφορά εγκληματική πράξη. Επίσης είναι διπλά εγκληματικό να γίνονται τώρα τέτοιες ενέργειες, που ο φιλοζωικός σύλλογος βρίσκεται σε επαφή με το δήμο, αναζητώντας λύση. Ήδη έχει βρεθεί ένας χώρος όπου θα γίνει το καταφύγιο αδέσποτων και το θέμα θα πάρει το δρόμο του, αφού τα αδέσποτα θα περιοριστούν.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

http://aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο