Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας Χρ. Βασιλάκου με αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) στο Αγρίνιο»

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

     Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας  Δρ. Χρήστου Βασιλάκου, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, έχει προγραμματιστεί επίσκεψη της αντιπροσωπείας της  Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) στην πόλη του  Αγρινίου.
      Η επίσκεψη αυτή έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη προβολή των παραγωγικών πόρων, των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων του νομού Αιτωλοακαρνανίας  και κατ’ επέκταση την ενίσχυση  της προοπτικής  για επενδυτικές ευκαιρίες  και επιχειρηματική συνεργασία τόσο με τη Δημοκρατία της Κίνας (Ταϊβάν), όσο και με χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας. Για το λόγο αυτό, η αντιπροσωπεία συνοδευόμενη από τον Γ.Γ. Δρ. Χρήστο Βασιλάκο, θα έχει σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες της περιοχής  και επιχειρηματίες, ενώ θα πραγματοποιήσει και επιτόπιες επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες...........



     Τέλος, στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Γ.Γ. Δρ. Χρήστος Βασιλάκος με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) κ. Kuo-Boug Chang  θα δωρίσουν  ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε σχολεία της πόλης αλλά και στο κοινωνικό φροντιστήριο της ενορίας του Αγίου Δημητρίου.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της επίσκεψης.

-12.00  Δημαρχείο Αγρινίου: Συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νίκο Γκρίζη, τον Περιφερειακό Διευθυντή  Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργο Παναγιωτόπουλο και το Διευθυντή Δ/ θμιας Εκπαίδευσης κ. Παπαθανασίου.
-12.30  5Ο ΓΕΛ Αγρινίου : Τελετή παράδοσης  της δωρεάς Η/Υ από την αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας της Κίνας  (Ταϊβάν) σε Λύκεια της πόλης.
-13.30  Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας : Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Μπόκα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου- Παρουσίαση  τοπικών αγροτικών προϊόντων και συνέντευξη Τύπου.
-14.30  Εκκλησία Αγίου Δημητρίου: Δωρεά Η/Υ στο κοινωνικό φροντιστήριο της ενορίας.
-15.00  Επίσκεψη  σε ελαιοτριβείο: Παρουσίαση σταδίων παραγωγής λαδιού.
-16.00  Επίσκεψη στη βιομηχανία AGRINO :Γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων.
-17.00  Επίσημο Γεύμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο