Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Μαρία Τριανταφύλλου: Στο πλευρό των πέντε απολυμένων του Σταθμού Διοδίων της υποθαλάσσιας ζεύξης του Ακτίου ο ΣΥΡΙΖΑ.

       Η  χθεσινή 24ωρη  απεργία  Εργαζομένων Σταθμού Διοδίων Ακτίου,   πραγματοποιήθηκε με   καθολική  συμμετοχή  από τους  εργαζομένους  στα διόδια, καθώς και με τη στήριξη του εργατικού κέντρου Λευκάδας.
      Η απεργία προκηρύχτηκε αμέσως μετά την  κοινοποίηση απολύσεων σε πέντε εργαζόμενους τεχνικούς από την εργοδότρια εταιρεία που έχει σύμβαση παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης με την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».
      Με την  24ωρη προειδοποιητική απεργία, οι εργαζόμενοι διεκδικούν την επαναπρόσληψη των συναδέλφων τους καθώς  και την καταβολή   οφειλόμενων αμοιβών τους.
    Στο χώρο της απεργίας, βρέθηκε η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μαρία Τριανταφύλλου με  κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και ενημερώθηκαν για την κατάσταση...........



   Η κα. Τριανταφύλλου τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το σωματείο και τον αγώνα των εργαζομένων για το δικαίωμά τους στην αξιοπρεπή εργασία και σημείωσε ότι, αφού μελετήσει τα δεδομένα θα προχωρήσει και σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για το θέμα. 
     «Όλη η Ελλάδα βιώνει έναν εργασιακό μεσαίωνα και αυτή η πολιτική της διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων, των συλλογικών συμβάσεων, της υποτίμησης της αξιοπρέπειας και της νοημοσύνης του εργαζόμενου κόσμου θα πρέπει να σταματήσει.
   Είναι ορατή η αλλαγή εργασιακών δικαιωμάτων επί τα χείρω και η προώθηση του μοντέλου εργαζόμενου χωρίς δικαιώματα». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο