Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Προσλήφθηκε η Στελλάτου Κωνσταντίνα, ως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνη για θέματα περιβάλλοντος

          Προσλήφθηκε, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου (ορισμένου χρόνου), η νέα συνεργάτης του Δημάρχου Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνη. 
      Σύμφωνα με τις σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” πρόκειται για την:  Στελλάτου Κωνσταντίνα του Δημητρίου, ως ειδική συνεργάτιδα, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
     Η ανωτέρω θα παρέχει συμβουλές σε θέματα σχετικά με τον Τομέα Περιβάλλοντος και ειδικότερα: 
α)-με την εκπόνηση τοπικών προγραμμάτων για την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των εθνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών και 
β)-την προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων, την προστασία των εσωτερικών υδάτων από την αλιεία (λίμνες) και τη καταπολέμηση της ρύπανσης στην περιφέρειά τους.
Δείτε την απόφαση:.............

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
Αστακός, 03.10.2014
 Αριθ. Πρωτ. 13159

ΘΕΜΑ: Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη

ΑΠΟΦΑΣΗ
87 /2014

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

     Προσλαμβάνει την Στελλάτου Κωνσταντίνα του Δημητρίου ως Ειδική Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
      Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. 
     Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με τον Τομέα Περιβάλλοντος και ειδικότερα α) με την εκπόνηση τοπικών προγραμμάτων για την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των εθνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών και β) την προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων, την προστασία των εσωτερικών υδάτων από την αλιεία (λίμνες) και τη καταπολέμηση της ρύπανσης στην περιφέρειά τους.
      Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.
         Η συνολική δαπάνη προϋπολογίζεται σε 10.040,00€ και 2.829,79€ θα βαρύνει τους KA 00-6031.001 και KA 00-6053.001 του προϋπολογισμού έτους 2014, αντίστοιχα.

Η παρούσα να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/

33 σχόλια:

  1. παει η κοροιδία σύννεφο....δεν άρχισε καλα αυτη η δημοτική αρχή .εγω τους ψηφισα για να κάνουν άλλα. δεν έχω τίποτα με καννέναν αλλα είμαι πολυ δυσαρεστημλενη για το δούλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελίωσε το κορίτσι τις σπουδές της ,άνεργο ήταν ,και που να βρεί δουλειά!Το πήρε ο δήμαρχος ,έβγαλε και την δέσμευσή του. Τάξατε και αλλου όμως ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς το παρόν το φτωχό κοριτσι ειναι τηλεφωνήτρια .πανταζη μας απογοητεύσες,αλλα περιμέναμε απο εσενα θεωρήσαμε οτι εισαι αυτος που υα αλλάξει τον τόπο αλλα μια απο τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια απο τα ίδια....κρίμα δεν θα αλλάξει ποτέ αυτός ο τόπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορει καποιος εκ των ανωθεν να μου απαντησει γιατι τοση αρνητικοτητα; επι Σαμαρα εμπαιναν ειδικοι συνεργατες και 5μηνα ολο τα ιδια και τα ιδια ατομα, και δη χωρις πτυχια, χωρις γνωσεις επι αντικειμενων, και δεν αντιδρουσε κανεις. τωρα γιατι ενοχληθηκατε; και ειναι μονο η κοπελα που ειναι μεσα η ειανι η μονη που σας ενοχλει επειδη ανηκει στο οικογενειακο περιβαλλον του Πανταζη; η κοπελα προσληφθηκε σε αντικειμενο επι των σπουδων της αν διαβασατε ολο το κειμενο και δε μεινατε μονον στο ονομα...
    κοριτσι μου καλη αρχη, ο Πανταζης εχει ηδη κανει πολλα καλα στον τοπο και μαζι με το προγραμμα Γαλουνη δειχνει οτι χρειαζεται κοντα του ανθρωπους της απολυτου εμπιστοσυνης του, κι εκεινους που θα τον βοηθησουν να αξιοποιησει τον τοπο. ας δουμε λιγο παραπερα κι ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και τη μιζερια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς το παρον το "φτωχο κοριτσι" ειναι ενα απο τα 5 6 ατομα που ειναι εκει μεσα... ποιο ειναι το προβλημα σας ακριβως ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ;;; τοσο καιρο ο κυκλος Σαμαρα ελυνε κι εδενε μεσα στο δημαρχειο με τους γνωστους του κυκλου τους... και μην ξεχναμε οτι αυτα τα ατομα που μπηκαν τωρα ειναι ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΓΑΛΟΥΝΗ.. και οχι μονιμοποιησεις οπως συνεβει καποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Πανταζης σας απογοητευσε;; γιατι ;; επειδη δεν μπορεσε να σας βαλει ΟΛΟΥΣ στο δημο; συνηθως η δυσαρεσκια μας πηγαζει απο το οτι .. δεν ειμαστε εμεις στη θεση του αλλου...
    η απογοητευση μας πηγαζει γιατι αντι να φουσκωσουμε τους τραπεζικους μας λογαριασμους βλεπουμε να γινονται 2 3 εργα στο ξηρομερο, κι ειχαμε ξεχασει εδω και χρονια πως ειναι να βλεπεις μαστορια να δουλευουν.. παιδια ας σοβαρευτουμε... κι εγω εχω φυγει απο τον τοπο μου για σπουδες και δε γυρισα ποτε πισω.. ας μην ειμαστε τοσο κακοι.. τοσο καιρο ολοι εχουμε ωφεληθει, και τα παιδια μας περισσοτερο απο τις κινησεις το Πανταζη, ρωτηστε τα παιδια για το γηπεδο μπασκετ αν ειναι ικανοποιημενα.. ρωτηστε εκεινους που κατεβαινουν για καφε αν τους αρεσε τις μερες που ο ΑΣΤΑΚΟΣ δεν ειχε στην παραλια αυτοκινητα κ εκανες τη βολτα σου χαλαρα και ηρεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ηταν που θα τα επαιρνε με αξιοκρατια....χαχαχα λυπαμαι που σας πίστεψα . Μια ανεργη κοπέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε γαλουνη-Πανταζη σε ψηφίσαμε για να φέρεις την αλλαγη οχι για να εχουμε μια απο τα ίδια ,αρα τιποτα δεν αλλάζει προς το χειρότερο παμε.απογοητευση πλήρης απογοήτευση ,αυτο δεν το περιμέναμε άλλες σκέψεις μας μπαίνουν στο μυαλο με αυτη την πρόσληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό και αυτό!

    Τσακώνεστε για το ποιος μπήκε και ποιος δεν μπήκε στο δήμο τότε και τώρα??

    Το ότι υπάρχει πτυχίο και αναρτάται η σύμβαση στο " ΔΙΑΥΓΕΙΑ" το κάνει νόμιμο.
    Το θέμα είναι πόσο ηθικό είναι!
    Ας μην τρωγόμαστε μεταξύ μας!
    Το ζητούμενο να είναι το να γίνει κάτι καλό για τον τόπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί πράγματα είναι αυτά ?? Αν είναι δυνατόν νά μεμψιμερείται καί γιά τήν πρόσληψη ενός ατόμου μέ χρονική διάρκεια σύμβασης !!! Οποιον κι αν επιλέγανε , κάποιου αδελφός ή ξάδελφος, η ανηψιός θά ήταν ...Κύριοι η προκοπή τού τόπου μάς θέλει όλους μαζί !!! Εγώ προσωπικά θά είμαι απέναντι σέ κάθε παράνομη πράξη τής Δημοτικής αρχής , όχι όμως καί επί τούτου , !!! Δέν οφελεί σέ τίποτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί ωρέ διαμαρτύρεστε; Τι θέλετε από τον Πανταζή; Αφού μας αγόρασε όλους προκαταβολικά και πρώτα πρώτα το δήμαρχο; Δε μας πλήρωσε ο άνθρωπος και μάλιστα πιό καλά από το Σαμαρά αυτή τη φορά; Ε λοιπόν ας μην είμαστε αχάριστοι! Αγαπητό Ξηρόμερο News ελπίζω να μην κόψεις το σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρε ΑΠοστολη δεν ηξερες δεν ρωταγες ελπιζω μετα την πενταετια να μπορεσεις να αντικρισεις τα πατριωτακια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα αρχισατε και εσεισ το μεσον παει συννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ξεκινημα σας ηταν δυνατο αλλα ειναι το δευτερο πραγμα που αρχιζει και χαλαει την εικονα σας και ειστε μονο τριτο μηνα!! το κοριτσι ειχε δουλεια κ παρετηθηκε, αλλες κ αλλοι δεν ειχαν καθολου και τους ταξατε πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια τα παγκακια εμπροσθεν Στρατο δευτερον προσληψεις για να δουμε και τα αλλα θαυμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:35 τα πενταμηνα δεν ηταν θεμα δημαρχου σαμαρα αλλα οαεδ. οι τελευταιοι πενταμηνιτες ηταν απο αγρινιο αφου ειχαν περισσοτερα μορια. Να παρουν οποιον θελουν συνεργατη. Ειναι δικαιωμα του δημαρχου. Αρκει να μη φωναζει τι εκαναν οι προηγουμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλα μιλάμε για ποιότητα! Απο πτυχιούχους ΑΕΙ πήγαμε στα ΤΕΙ ;
    Και που εισαι ακόμα!
    Αυτοί θα φέρουν τα πολυπόθητα ευρωπαϊκά προγράμματα δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο κάθε Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να παίρνει ως σύμβουλο ΟΠΟΙΟΝ θέλει! Είναι προσωπική του επιλογή, όπως ορίζει ο νόμος. Αν δεν ήταν η κυρία Στελλάτου θα ήταν κάποιος άλλος. Αλλά όποιος και να ήταν θα βρίσκαμε κάτι να πούμε, σωστά? Σημασία έχει να γίνεται καλή δουλειά. Και προσωπικά θεωρώ ότι γίνεται. Μετά από πολλά χρόνια μπορώ ως πολίτης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πηγαίνω στο δημαρχείο και να εξυπηρετούμε. Όλα δουλεύουν ρολόι και ο Δήμαρχος είναι εκεί για όλους τους πολίτες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όλα τα άλλα είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΣΗ ΖΗΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;; ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΝΟΜΙΜΟ;
    Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
    Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ..ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ...
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ... ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ; ΕΛΑ ΝΤΕ.. ΤΙ;; ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΑΚΟΥ; ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ;; ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΡΦΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ... ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΑΤΣΕΣ ΕΚΕΙ.... ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΟΦΙΣΕ ΚΑΙ Η ΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΩΝΑ..."
    ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ;;; ΑΛΛΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΠΤΕΣΤΕ... ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτα ειναι ολο το σοι των δημοτικων συμβουλων παλι θα τακτοποιηθουν οπως παντα! Δυστυχως δεν αλλαζει τπτ στον Αστακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3 καλά σχόλια για το γαλουνη κ τ βάζεις 100 κατα κ δε βάζεις κανένα πουλημένους ξηρομερο news κάτσε σε λίγο καιρό ν δεις που θα γίνουν κ αλλά blogs να δούμε τι θ βαζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΠΤΥΧΙΑ; ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΝΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΕΥΓΑΛΑΙΟΙ! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7.25 δε θελω να σε απογοητευσω αλλα το ειπες και μονος σου. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. γιατι στα προηγουμενα ημουν κι εγω εκει και αν δεν ειχα βρει δουλεια θα ημουν ξανα και ξανα... εμενα δε με νοιαζει ποιον πηρανε, με νοιαζει μονο να γινει σωστη δουλεια απο ολους για ολους τους πολιτες.ας ειναι και η κοπελα ας ειναι κι ο αδερφος του ο ιδιος αρκει να γινει σωστη δουλεια και να μην πηγαινουν για μανικιουρ εκει. γιατι τοτε ναι, θα ειμαστε απεναντι τους. και να μη θεωρησει κανεις οτι βολευτηκε για 5 χρονια. το θεμα ειναι ο δημος να λειτουργει, να ειναι εκει οι υπαλληλοι, να εξυπηρετουν με τον οποιο δυνατο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τα ιδια καναμε και μεις και γιναμε ρομπα. τελος.λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ? ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ?Η ΜΗΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ?ΕΙΘΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΥΡΙΕ 10.35 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΕΤΑΞΕΣ ΕΒΑΛΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1228 συνεχίζεις να μη διαβαζεις καλά και να μη καταλαβαίνεις. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΜΗΝΙΤΕΣ. ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ...Ε Π Ι Λ Ε Χ Θ Η Κ Α Ν ΑΠΟ ΟΑΕΔ ΑΘΗΝΑ αυτοί με τα περισσότερα όπως έλεγε η προκήρυξη. Αυτούς επομένους που πήραν οι δήμοι είναι αυτοί που έστειλαν σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΑΕΔ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φιλε μου 2.05 αυτο ειναι το θεμα. Οτι όλοι κρίνουμε πριν δουμε. Θα δεχομουν να δω κατηγορίες αφού θα έβλεπα οτι η κοπελιά δεν προσέφερε έργο. Ισως θα έπρεπε να κανουμε υπομονη και να δουμε και τοτε η όλοι μαζι να γιουχαρουμε η ολοι μαζι να συγχαρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κι εγω στο ξαναλεω.. οτι ξερω πολύ καλύτερα πόσο καθαρή ήταν η επιλογή μιας κι εγώ με καθόλου μορία ήμουν μέσα.επομένως επετρεψέ μου να γνωρίζω λίγο καλύτερα πως επιλέχθηκα, στα προηγούμενα 5μηνα αναφερόμαστε κι όχι στο μοναδικό τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. H Kuria Stellatou se poio dhmo upagete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το καθεστως Σαμαρας εχει ληξει κ αλλαξαμε δημοτικη αρχη για να παμε μπροστα κ οχι στα ιδια χαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτα ειναι βλακειες ωστοσο για αυτο δεν τους ψηφισαμε κ δεν μας αρεσουν τα βησματα κ τα μεσον κ τ κατακρινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο