Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ Ο ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΡΙΒΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ!!!

ΤΕΡΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟ 03:02 ΛΕΠΤΑ

       Μόνο Αθλος μπορεί να χαρακτηριστεί ο χρόνος που πέτυχε ο Αστακιώτης Αθλητής Γρίβας Γαβριήλ, ο οποίος συμμετείχε στο Μαραθώνιο Αγώνα δρόμου  42 χιλιομέτρων την 9η Νοεμβρίου 2014 στον οποίο συμμετείχαν 13.000 αθλητές  από όλα τα μέρη του  κόσμου και τερμάτισαν περίπου 10.000 αθλητές. 
   Ιδιαίτερη αξία έχει η επιτυχία αυτή δεδομένου ότι ο Αστακιώτης Αθλητής δεν είναι επαγγελματίας αθλητής δρόμου και κατάφερε να ξεπεράσει επαγγελματίες αθλητές......



Να σημειωθεί βέβαια ότι είχε μια πολύ καλή δομή ως αθλητής  αφού είναι χρόνια αθλητής  στο TAEKBONTO και στο KICKBOXINE  με σημαντικές διακρίσεις. 
    Επίσης επιτυχία θεωρείται και η συμμετοχή και ο τερματισμός ακόμη δύο αθλητών από τον Αστακό που συμμετείχαν στον εν λόγω αγώνα, τον ΣΥΡΙΜΠΟΝΗ Γεώργιο ο οποίος έκανε χρόνο 05:07 και του ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ Διονυσίου με χρόνο 04:50.

Αξίζουν όλοι τους συγχαρητήρια!!

2 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια σε όλους μας κάνατε
    περήφανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όσους είχαν το κουράγιο να συμμετέχουν και είδικά σε όσους τερμάτισαν.Χρίζει ιδιαίτερης μνείας ο Γαβρίλης ο οποίος έχει κανει την άθληση τρόπο ζωης και κατέφερε να ξεπεράσει για άλλη μια φορά τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο