Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Διαμαρτυρία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ για το «ξήλωμα» στα πέτρινα Παγκάκια στη παραλία του Αστακού!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

    Και ξαφνικά, Δευτέρα  3/11 εμφανίζεται ένα συνεργείο, στην Παραλία του Αστακού (μπροστά στο Ξενοδοχείο «Στράτος»), το οποίο ξηλώνει τα πέτρινα παγκάκια και τα μεταφέρει  πιο πίσω, προς τον δρόμο!!!
       Επικοινωνήσαμε ως «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»,  με το Λιμεναρχείο και ζητήσαμε την παρέμβασή του. Στην πρώτη συνομιλία, μας  είπε πως πρόκειται για απλή επισκευή πλακών…. Σε δεύτερη προσπάθεια δεσμεύθηκε να παρέμβει άμεσα. Ως που να φτάσει, η «δουλειά» είχε τελειώσει και κανείς υπεύθυνος  δεν βρίσκονταν εκεί.! 
       Πέρα απ΄το προφανές, ποιος έστειλε το συνεργείο, με ποια απόφαση και γιατί μεταφέρονται τα παγκάκια, εδώ τίθεται κι ένα μείζoν θέμα πολιτικού συμβολισμού:  Ποιος έχει την δικαιοδοσία παρέμβασης και με ποια κριτήρια, στο Δημόσιο χώρο; Οι «φιλοξενούμενοι επιχειρηματίες»;.......

 
         Ο εν λόγω χώρος βρίσκεται στην δικαιοδοσία του Λιμενικού Ταμείου και αστυνομεύεται απ το Λιμεναρχείο. 
  Εμείς ρωτάμε και τους δύο: 
     Τι ενέργειες έκαναν για την αποτροπή, την επανόρθωση και τις κυρώσεις της ολοκάθαρης παρανομίας;  Αναμένουμε απάντηση και απ΄την μεριά μας θα πράξουμε τα δέοντα.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

15 σχόλια:

  1. ποιος έδωσε την εντολή να τ βγαλουν χωρισ απόφαση δημοτικού συμβουλίου;; νέος δήμαρχος παλιά ήθη κ έθιμα!μπράβο στη συμπολίτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητήρια στο κύριο Πανταζή για την επιλογή του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο στον ηλια τον γεωργαλή. Η άλλη αντιπολίτευση που είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό θα είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ που μένει και απέναντι απο αυτά τα παγκάκια όπως όλοι ξέρουμε να ερωτηθεί αν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη του μιας και μένει ακριβώς απέναντι καθώς και τι ενέργειες θα κάνει απο εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φωτογραφία που δείχνετε είναι παλιά καλό θα ήταν να δείξετε το καλοκαίρι του 2014 που τα τραπεζοκαθίσματα έφτασαν στην είσοδο του ξενοδοχείου.Τα παγκάκια λοιπόν ενοχλούν την αύξηση τον τραπεζοκαθισμάτων δεν το καταλαβατε ακόμη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αδερφοτητα των λυκων ΣΑΜΑΡΑΣ - ΣΤΑΙΚΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ και τωρα ο δημοκρατικος ΓΑΛΟΥΝΗΣ. Σε καθε ομιλια του μιλουσε για δημοκρατια , μαλλον ενοουσε δημοκρατια του τυπου "αποφασίζουμε και διαταζουμε" . Μηπως η εμμονη του δημοκρατη δημαρχου μας για την απομακρηνση, απο τον συγκεκριμενο χωρο και τον μεταλλικων κολονακιων , εξυπηρετη και αυτο καποιον σκοπο , βλεπε ελεγχομενο χωρο σταθμευσης μονο για πελατες του ξενοδοχειου. Τελικα κακομηρε πολιτη ολοι ειναι ιδιοι. Ολοι εξυπηρετουν ιδιοτικα συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προχωρά δήμαρχε μην ακούς τίποτα τι να τις κανεις τις αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου εσυ;;την ξέρεις τη συνταγή από παλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που λόγος που βγήκαν είναι για ν γίνει ανάπτυξη τραπέζοκαθισμάτων που είναι το κακό που θ βάλει ο επιχειρηματιας τισ καρέκλες κ τ τραπέζια του;; που θ καθόμαστε εμείς ν πίνουμε καφέ κ θ έχουμε δίπλα μας τ παγκάκια δε χώραν εκεί. μπράβο δήμαρχε καλά έκανες τι τσάμπα σε φιλοξενεί ο ξενοδόχος τόσο καιρό;; όσο για τη συμπολίτεια καλό θ είναι ν καταγγέλλει κ θέματα όπωσ η εξουσιουδοτηση δημάρχου για υπογραφή συμβολαίων.....τι συμβολαίων θ δείτε στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμα και να θέλεις να αγιάσεις σε αυτό τον τόπο δεν σε αφήνουν. Οι πάσης φύσεως ισχυροί,ή οι έχοντες πρόσβαση στην εξουσία του τόπου,καθε μέρα σκεφτονται τα καλά και συμφέροντα. Μας νομίζουν ανόητους και με την ανοχή μας ή την αδιαφορία μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το κοινό καλό και τους νόμους,αφού τους παρέχεται πλήρης καλυψη. ποιός άραγε ήθελε να τοποθετηθούν τα παγκάκια στην άκρη του δρόμου; Όποιος το βρεί κερδίζει. Εκεί που ήταν τα παγκάκια έκοβαν τραπέζια, έπρεπε να μεταφερθούν. Όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες και στα μουλοχτά. Δεν είναι καιρός τωρα για δυό παλοπέτρες να έχουμε αντιδράσεις. Όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Παναής "στο χωριό των μπούφων". Το σχέδιο είναι ευρύτερο. Ξεκινάει με την οικοδομική γραμμή που ήρθε μπροστα 2 μέτρα. Το parking πυ έγινε μαγαζί . Καλοβλέπουμε το διπλανό δημόσιο χώρο και για την οικειοποίησή του κανουμε τα απαραίτητα(ζητάμε να βάλουν βρύση στο όνομά μας για να βρέχουμε τις πευκοβελονες και συνέχεια είναι γνωστή...) Τώρα φτάσαμε στα παγκάκια, η πλάζ θα γίνει ιδιοτική, μόνο σιγα μην βιάζεστε όλα θα τα φτιάξουμε..... Μήπως ήρθε η ώρα να διοριστεί μόνιμος είσαγγελέας για θέματα του Αστακού; ή να σκεφτούμε άλλες λύσεις; Έτσι θα πάει ο τόπος μπροστά; Είναι γνωστό πως νέα οικοδομή με παλιά τουβλα δεν γίνεται. Μπράβο στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ περιμένουνε πιο πολλά και ας κινητοποιήθει ο κόσμος . ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.
    ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΛΑΕ, Ο ΜΟΥΛΟΧΤΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΤΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΡΩΤΑΩ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mραβο στην συμπολιτεια τον ηλια και τους συνεργατες,κατι ηξερα και σας στηριξα στις εκλογες αν δεν ησασταν και εσεις ,στο ντουκου θα περναγανε ολα,η αλλη αντιπολιτευση δεν αντιδραει γιατι πρωτα τα κανανε πλακακια αυτοι με τους παρανομους και τις παρανομιες τους,τι να πουνε τωρα.Λυπαμαι που οι αστακιωτες ενω βλεπουν τοσα χρονια τι γινεται στον αστακο δεν σας τιμησαν αναλογος στις εκλογες,και θα πρεπει να ξερουν για να αλλαξει η μοιρα του δημου και των δημοτων παιζουν το μεγαλυτερο ρολο οι αστακιωτες στο τι πρεπει να κανουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην καλπη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστηχως αυτη την νομημουητα ευαγγελιζεται ο Γαλουνης και η παρεατου. Νατον χερετε ο Πανταζης.καταδικασε το Ξηρομερο για πεντε χρονια ακομα. Μπραβο στη Συμπολιτια που επανηλημενως βγαζι παρανομιες.Η ΝΝΤΙΝΑ τι κανη μονο για τον εαυτοτης βγαζει ανακοινοσεις Οταν την κατηγορη ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ;; ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΝΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ;; ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από την μία τα κολονάκια του Σαμαρα και από την άλλη τα παγκάκια του Γαλουνη.
    Αποφασίζουμε και διαταζουμε από τις δύο πλευρές με αυταρχισμο και κατάχρηση εξουσίας.
    Με Αυτό που κάνατε κύριοι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αλλά προδίδει τον τρόπο που λειτουργείτε και σκέφτεστε.
    Ας μας λυπηθεί ο θεός για το τι μας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ σθμπολίτη ναι τα παγκάκια μας
    πείραξαν,που θα φθάσουμε αν τα καταπίνουμε όλα.
    Επίσης μας ενοχλεί και η σωλήνα που
    ο τέως Δήμαρχος ρίχνει στη θάλασσα
    οτι ρίχνει.
    Ακόμη περισσότερο μας ενοχλεί ο τέως
    κοινοτάρχης που ρίχνει στη θάλασσα
    πολύ περισσότερακαι κινεί όλατα νήματα
    ο νοων νοείτο,325

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο