Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη Κατσιφάρα στο Δήμο Ξηρομέρου. Ολοκληρώθηκε το έργο για την υδροδότηση της παλιόβαρκας

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ           

      Επίσκεψη στον Δήμο Ξηρομέρου πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες κ. Χ. Σταρακά, Γ. Λύτρα, Ν. Υφαντή, τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας του νομού κ. Γ. Τέγα και την προϊστάμενη των τεχνικών υπηρεσιών κ. Καραθανάση.
  O κ. Κατσιφάρας παρουσία της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου, του Δημαρχου κ. Ερ. Γαλούνη, των αντιδημάρχων κ. Κ. Λαινά και Β. Μουρκούση, της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, του πρώην αντιδημάρχου κ. Η. Ταμπάκη και προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, αρχικά είδε από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία στο Δήμο Ξηρομέρου όπως ο βιολογικός των σφαγείων. 
     Στην συνέχεια μετέβη στην περιοχή Παλιόβαρκα της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας, όπου επιθεώρησε το έργο για την υδροδότηση της παλιόβαρκας, το όποιο έχει ολοκληρωθεί και το παραλαμβάνει επίσημα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 14 Νοεμβρίου. Σε δηλώσεις του ο κ. Κατσιφάρας, αφού ευχαρίστησε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας  επισήμανε την σπουδαιότητα που έχει για την τουριστική ανάπτυξη της Αλυζίας ένα τέτοιο έργο.........


     Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης τόνισε και αυτός τη σημασία που έχει το έργο στο αναπτυχθεί τουριστικά η περιοχή και σημείωσε ότι "στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η περαιτέρω αξιοποίηση του πανέμορφου αυτού τόπου."
     Επόμενος σταθμός το λιμάνι του Μύτικα, όπου ο κ Κατσιφάρας ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου για το ιστορικό και τα  προβλήματα αλλά και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής ώστε να "ξεκολήσει'' το θέμα του λιμανιού...  
 Τέλος, η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με  ενδιαφέρουσα συζήτηση και εποικοδομητικό διάλογο που είχε ο κ. Περιφερειάρχης σε κεντρικό καφενείο του Μύτικα με κάτοικους της περιοχής οι οποίοι έθεσαν στον κ.Κατσιφάρα τα πιο σημαντικά προβλήματα όπως το Κ.Υ Μύτικα, ο Βιολογικός, το σχέδιο πόλης, κλπ. 

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο