Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ντίνα Σαμαρά – Απόστολος Σόμπολος: Η συνέχεια στα δικαστήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

          Στα δικαστήρια τελικά θα λύσουν τις διαφορές τους η πρώην Αντιδήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξηρομέρου Ντίνα Κουμανδράκη και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Γαλούνη Απόστολος Σόμπολος. 
      Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της 18ης Οκτωβρίου η πρώην Αντιδήμαρχος κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας ως αποζημίωση 20.000 ευρώ από τον δημοτικό σύμβουλο Απ. Σόμπολο.

http://www.agrinioculture.gr/

Δείτε στο βίντεο από την webtv του myagrinio.gr ένα απόσπασμα από τον έντονο διάλογο που είχαν οι δυό τους σε εκείνη τη συνεδρίαση:



2 σχόλια:

  1. μια ματιά στο βίντεο φαίνεται πολύ καθαρά ποιος προκαλεί. τα πολιτικά πρόσωπα λύνουν τις όποιες αντιθέσεις με δημοκρατικό διάλογο και πειθώ κι όχι με αγωγές που ενίοτε δεν φτάνουν και στα δικαστήρια επειδή στην πορεία τις μηνύσεις τις αποσύρουν ή δίνονται αμοιβαίες εξηγήσεις στην αίθουσα του δικαστηρίου και ΟΛΑ γίνονται μέλη - γάλα. φοβάμαι ότι η αγωγή είναι μία τακτική ελιγμού για άλλους συμβούλους που πιθανόν να φοβάται η κ. Κωνσταντούλα Κουμανδράκη κι όχι ο κατά τ΄ άλλα συμπαθής Απόστολος Σόμπολος. Αφού επέλεξαν τέτοιους ατραπούς , ας αναμένομε λοιπόν τα δικαστήρια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος έβαλε το το σομπολο να της πει ετσι;; γιατί μόνος του δε το σκέφτηκε!!κ όπως βλέπουμε είχαν φωνάξει κ τ κανάλια για να αποθανατησουν τη σκηνή κ να δημιούργησαν εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο