Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις με την απαγωγή 27χρονης με καταγωγή από το Ξηρόμερο

     Τέλος πήρε το θρίλερ της απαγωγής μίας 27χρονης φοιτήτριας, ανιψιάς του Ξηρομερίτη ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης κ. Καϋμενάκη, υπόθεση που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, λόγω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων των απαγωγέων με την οικογένεια του θύματος και την ελληνική αστυνομία. 
    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς της κοπέλας έλαβαν ένα σημείωμα, κατά το χρονικό διάστημα που η κοπέλα βρίσκονταν στα χέρια των απαγωγέων, το οποίο παρουσίαζε στοιχεία του γραφικού της χαρακτήρα.
      Το ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο έφτασε με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο, ήταν ένας τρόπος για να πειστούν πως η κόρη τους ήταν καλά στην υγεία της κι οι άνδρες της αστυνομίας εκτιμούν πως ίσως μπορεί να ρίξει «φως» στην υπόθεση........



ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
Το χρονικό της υπόθεσης

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, όταν η νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στην Αθήνα, έπεσε θύμα απαγωγής βραδινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα εκτός από φοιτήτρια εργάζεται και σε νυχτερινό κέντρο. Κατά την διαδρομή προς την εργασία της έγινε και η απαγωγή. 


Η 27χρονη κοπέλα είναι ανιψιά του ισχυρού άντρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κ. Καϋμενάκη και συγκεκριμένα, κόρη της αδελφής του


Μετά από διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, η οικογένεια τελικά αποφάσισε να δώσει τα λύτρα. Από την πρώτη στιγμή, τις διαπραγματεύσεις έκανε ο πατέρας της κοπέλας, καθοδηγούμενος πάντα από τους ειδικούς διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας. 



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς αρχικά ζήτησαν 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μετά από συζητήσεις κατέληξαν τελικά στο ποσό των 82.500 ευρώ. 

Το κλαμπ στο οποίο δούλευε η 27χρονη - Φωτό newsIT
Το κλαμπ στο οποίο δούλευε η 27χρονη – Φωτό newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
Σύμφωνα με πληροφορίες,  το ραντεβού για την καταβολή των λύτρων κλείστηκε σε σημείο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι και εκεί η οικογένεια άφησε τον σάκο με τα χρήματα. 

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
Τελικά η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε μόλις σήμερα το πρωί σε περιοχή στην Άνω Κυψέλη. Από το σημείο την παρέλαβαν οι γονείς της και ήταν υγιής. Όλη τη διάρκεια της απαγωγής, το κινητό της κοπέλας άνοιξε μόνο μία φορά, προκειμένου να βεβαιωθεί η μητέρα της πως είναι καλά στην υγεία της.
newsit.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο