Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Άνετη νίκη για την Φλόγα Παλαιομάνινας 2-0 το Αντίρριο


       Με δύο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 2 - 0 τον Ατρόμητο Αντιρρίου. 
       Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, πολλές φάσεις στο δεύτερο με τη Φλόγα να έχει την υπεροχή και τον Ατρόμητο να απειλεί στα τελευταία λεπτά και να χάνει ευκαιρίες πριν δεχτεί το δεύτερο γκολ στο 95΄. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη έφτασε τους 17 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στην ένατη θέση με 9 βαθμούς.
     Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους με σουτ του Σκανιά που πέρασε άουτ στο 6΄. Στο 10΄ ο Καρύμπας βρήκε με πάσα από εκτέλεση φάουλ τον Ξευγένη μέσα στην περιοχή, όμως ο Φλωρόπουλος απέκρουσε το σουτ του επιθετικού της Φλόγας.......



    Στο 16΄ ο Ρόκκος με δύσκολη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Πετσίνη λίγο έξω από την περιοχή. Στο 19΄ ο Ξευγένης έβγαλε τη σέντρα, ο Κόκκαλης έπιασε την κεφαλιά και ο Νούλας την έσπρωξε στα δίχτυα, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε σωστά.
      Στο 21΄ το σουτ του Βαρελά έξω από την περιοχή πέρασε άουτ και στο 28΄ λίγο πάνω από το δοκάρι πέρασε η κεφαλιά του Κόκκαλη μετά από σέντρα του Ξευγένη. 
    Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 45΄ ο Ξευγένης ξεκίνησε την αντεπίθεση, πέρασε στον Καρύμπα που βρήκε μέσα στην περιοχή τον Κόκκαλη και ο επιθετικός της Φλόγας ντρίπλαρε το Μπίμπα και με κοντινό σουτ έκανε το 1 - 0. 
     
    Στο 54΄ ο Ξευγένης έκανε ατομική ενέργεια και έπιασε το σουτ που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Φλωρόπουλος και στο 57΄ ο Καντάνης έβγαλε διαγώνια πάσα στον Τραγουλιά που γύρισε στον Κόκκαλη με τον επιθετικό των γηπεδούχων να σουτάρει αρχικά πάνω στο Φλωρόπουλο και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε ξανά πάνω του και κατέληξε άουτ. 
     Στο επόμενο λεπτό ο Σκανιάς πέρασε κάθετη πάσα στον Κάκκο που πλάσαρε και ο Ρόκκος έδιωξε με τη μπάλα να φτάνει στον Πετσίνη που με σουτ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ με το Ρόκκο εξουδετέρωμενο. Στη φάση αυτή ο Ρόκκος τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Ταράτσας. 
     Στο 65΄ ο Τζουλιάνο ανατράπηκε από το Φλωρόπουλο και κέρδισε το πέναλτι, με τον τερματοφύλακα να δέχεται την κίτρινη κάρτα. Ο Φλωρόπουλος έδιωξε στην εκτέλεση του Ξευγένη και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Καλοκαίρη που με σουτ την έστειλε άουτ.
     Στο 72΄ το διαγώνιο σουτ του Ξευγένη πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δημητρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
    Στο 77΄ ο Τραγουλιάς γύρισε τη μπάλα στον Κόκκαλη που από κοντά δε βρήκε τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία. Δύο λεπτά αργότερα μετά από φάση διαρκείας ο Κόκκαλης έπιασε το σουτ που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Μπίμπας και στη συνέχεια ο Τραγουλιάς από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. 
     Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στις καθυστερήσεις αρχικά με σουτ του Παπαποστόλου που έδιωξε και κόρνερ ο Ταράτσας στο 93΄ και στη συνέχεια με σέντρα του Παπαποστόλου και κεφαλιά του Καρακώστα στο δεύτερο δοκάρι που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 94΄.
      Στο 95΄ ο Καντάνης πέρασε διαγώνια πάσα στον Ξευγένη που έβγαλε τη σέντρα και ο Καρύμπας με κεφαλιά - ψαράκι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 0. 

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος (63΄ λ.τ. Ταράτσας), Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Τζουλιάνο Μούτσα, Νούλας (66΄ Τσιμπούκας), Κόκκαλης (94΄ Κοκκώνης Σ.), Καρύμπας, Ξευγένης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Γεράνιος (58΄ Κάκκος), Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Παπαποστόλου, Ζαχαρόπουλος (79΄ Καρακώστας), Βαρελάς, Πετσίνης, Δημητρόπουλος, Σκανιάς (90΄ Σατραζάνης), Αναγνωστόπουλος.

http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο