Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση στην Ακαρνανία-άλλες 14 συλλήψεις σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Θέρμο και Κατούνα

       Άλλη μια αστυνομική επιχείρηση έγινε χθες από άνδρες διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Θέρμο και Κατούνα.
       Αναλυτικά αστυνομικοί συνέλαβαν δυο άνδρες στο Θέρμο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών αφού μετά από έρευνες προέκυψε πως κατείχαν μικροποσότητα χασίς.
   Στο Αγρίνιο συνελήφθη ένας ρομά για κατοχή γκλοπ και παραπέμπεται για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ ένας ακόμη ρομά επίσης συνελήφθη αφού εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο του Αγρινίου για κλοπή.
     Επίσης σήμερα συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, στο Αγρίνιο και στην Κατούνα, ως υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν χωρίς άδεια......



      Ακόμη, έγιναν τρεις συλλήψεις αλλοδαπών ενός Σύριου στην Αμφιλοχία και δυο Αλβανών σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία αντίστοιχα που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και τέλος συνελήφθησαν δυο Έλληνες που οδηγούσαν οχήματα χωρίς να έχουν άδεια ικανότητας οδήγησης.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο