Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μακελειό στο Μικρολίμανο – Πυροβόλησαν γεμάτο κατάστημα με καλάσνικοφ – 11 τραυματίες - Έχουν το πρόσωπο του δράστη



-Ο μακελάρης φωτογραφήθηκε μέσα στο κατάστημα όπου λίγο νωρίτερα διασκέδαζε
-Πληροφορίες ότι ο ίδιος άνδρας έχει χτυπήσει άλλες τρεις φορές σε καταστήματα της Αθήνας
-Ο δράστης στάθηκε έξω από το κατάστημα και άδειασε το καλάσνικοφ
-Σημάδεψε στα τυφλά και τραυμάισε 11 ανθρώπους
-Τρεις άνθρωποι χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο
-Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία...........


Μακελειό στο Μικρολίμανο – Πυροβόλησαν γεμάτο κατάστημα με καλάσνικοφ – 11 τραυματίες - Έχουν το πρόσωπο του δράστη
     Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα άτομο. Ήταν τέσσερις και τέταρτο και το γνωστό μεζεδοπωλείο “ Έτσι απλά” στην ακτή Ιαβέρη ήταν γεμάτο από κόσμο. Χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό μέσα στη νύχτα ο άγνωστος στάθηκε έξω από το κατάστημα όπλισε το καλάσνικοφ, το σήκωσε και έριξε προς τη τζαμαρία.
Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Περισότερες από δέκα σφαίρες θριμάτισαν τη τζαμαρία και άρχισαν να σκορπούν κορμιά στο πάτωμα............


Αιμόφυρτοι έπεσαν στο πάτωμα 11 άνθρωποι.
    Μέσα στον πανικό κανείς δεν έδωσε σημασία στον δράστη που σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες στο newsit έφυγε από το σημείο πεζός.
     Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρα που το ένα μετά το άλλο έσπευσαν στο σημείο για να παραλάβουν τραυματίες.
    Επτά άτομα έχουν μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο και δυστυχώς σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση.


Ο μακελάρης διασκέδαζε στο κατάστημα – “Έχουν” το πρόσωπό του

  Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης λίγο πριν σηκώσει το καλάσνικοφ και προκαλέσει τον πανικό ήταν με μια γυναίκα μέσα στο μεζεδοπωλείο και διασκέδαζε
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο του καταστήματος και πως ήδη οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αντίγραφο των φωτογραφιών και τον αναζητούν 

Είναι ο δράστης ανάλογων επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι από τα στοιχεία, τις περιγραφές και κυρίως από τις φωτογραφίες του δράστη οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που ευθύνεται για τουλάχιστον τρεις ακόμη επιθέσεις σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. 

Ανάλογες επιθέσεις είχαμε στο Μεταξουργείο, όπου έχασε τη ζωή του ένας άνδρας, αλλά και σε καταστήματα στον Άγιο Παντελεήμονα και τη Μιχαλακοπούλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο