Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Δύσκολη νίκη με 1-0 για τον Μύτικα με αντίπαλο τον Αετό


       Σημαντική νίκη εντός έδρας με σκορ 1-0 πέτυχε ο Αλυζιακός την Κυριακή 2/11 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας.
      Την χαρακτηρίζουμε σημαντική, γιατί μετά από το άσχημο ξεκίνημα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών με μόλις μία νίκη και αυτή την 1η αγωνιστική και τρεις εύκολες σχετικά σερί ήττες, η ψυχολογία μαζί με την βαθμολογία είχαν αρχίσει να βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
       Τελικά ο Μύτικας με πολύ δυσκολία κατάφερε να πάρει την νίκη και να βάλει στο σακούλι της τους τρεις βαθμούς. Να ανέβει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, κάτι το οποίο είχαν ανάγκη οι παίκτες μας μετά από το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.....



Α' ημίχρονο.
  Παιχνίδι κυρίως κέντρου, μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να περιμένουν η μία την άλλη και να προσέχουν κυρίως τα νώτα τους.
  Η ομάδα του Αετού μετά από τα πρώτα λεπτά απέκτησε μία ελαφρά υπεροχή και στο 8ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή παίκτη τους μέσα στην περιοχή του Αλυζιακού. Στην κερκίδα και οπαδοί του Μύτικα ομολόγησαν ότι μάλλον υπήρχε παράβαση που ο διαιτητής δεν είδε.
    Στο 25ο λεπτό τρομερή ευκαιρία για τον Αετό όταν στην   αντεπίθεση το σέντερ φορ της ομάδας του Αετού, έπιασε στην κίνηση ένα σουτ κεραυνό έξω από τη περιοχή που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα Βασίλη Σακουφάκη.
    Στο 32ο λεπτό ανεπανάληπτο τετ α τετ για τον παίκτη του Αλυζιακού Σπύρο Κατσαούνη ο οποίος πλάσαρε άουτ.
    Στο 36ο λεπτό ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Θωμά Φραγκογιάννη του Αλυζιακού, κεφαλιά του Βασίλη Γεωργαλή (Πλίθας), η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αετού.
Έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Β' ημίχρονο.
   Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Παιχνίδι κυρίως κέντρου, με μοιρασμένη την υπεροχή και όλα να δείχνουν ότι το παιχνίδι αν δεν μείνει στην λευκή ισοπαλία του 0-0, θα κριθεί στο ένα γκολ.
   Στο 68ο λεπτό η ομάδα του Αετού ζήτησε και δεύτερο πέναλτι που όμως γι αυτό δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Δύσκολη φάση.
   Στο 70ο λεπτό το πολυπόθητο γκολ για τον Αλυζιακό ήρθε από στημένη μπάλα. Κόρνερ όμορφα χτυπημένο από τον Δημήτρη Σκαρογιάννη με τον Πάρη Μουρελά να σκοράρει με το κεφάλι κάνοντας το 1-0 για τον Μύτικα. 
     Στο 75ο λεπτό μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αλυζιακό, με τον Άρη Αποστολάκη να μην καταφέρνει να πλασάρει σωστά μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
     Στο 90ο λεπτό είχαμε την φάση του αγώνα. Ανεπανάληπτο τετ α τετ παίκτη του Αετού, με τον τερματοφύλακα μας να κάνει την απόκρουση του αγώνα και ουσιαστικά να κρατά το 1-0 και την νίκη για τον Αλυζιακό. 

http://mytikaspress.blogspot.gr/

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο