Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

H Ένωση Αγρινίου στην ψηφιακή εποχή - Απέκτησε ιστοσελίδα


Επισκεφτείτε το site της Ένωσης Αγρινίου: e-ea.gr

     Μια ακόμη υπηρεσία προς τους παραγωγούς, για άμεση ενημέρωση σε όλα όσα τους αφορούν.
     Το Συμβούλιο της Ένωσης Αγρινίου, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, αποφάσισε την παροχή μιας ακόμη υπηρεσίας προς όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού και ευρύτερα προς το σύνολο του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής.
    Μια πλήρους θεματολογίας ιστοσελίδα, με ειδήσεις, ρεπορτάζ και πληροφορίες χρηστικές για τους αναγνώστες παραγωγούς, με όλες τις εξελίξεις που αφορούν άμεσα τον αγροτικό χώρο και με συνεχή ροή ενημέρωσης για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού.....



Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς αναφέρει στο σχετικό μήνυμά του:
    “Η Ένωση Αγρινίου, υπερασπιζόμενη σταθερά και έμπρακτα τον αγρότη της περιοχής και το εισόδημά του, φιλοδοξεί μέσω της ολοκληρωμένης πληροφόρησης για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον παραγωγό, να αποτελέσει το πεδίο έκφρασης των δικών του απόψεων και να γίνει το πολυχρηστικό εργαλείο που θα διευκολύνει και θα αναβαθμίσει ακόμη και σε καθαρά πρακτικό επίπεδο την ίδια του την εργασία.

O πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς

     Η ενημέρωση άλλωστε, υπήρξε ανέκαθεν βασικός τομέας των δραστηριοτήτων όλων των υπηρεσιών μας. Χωρίς υπερβολή, είναι εκατοντάδες οι αγρότες που καθημερινά έρχονται στα γραφεία να ρωτήσουν για ημερομηνίες, προγράμματα, δικαιολογητικά, μεθόδους καλλιέργειας, τεχνικές κτλ. Και τα γραφεία μας παραμένουν πάντα ανοιχτά, με το σύνολο των μελών διοίκησης και των εργαζομένων να είμαστε στη διάθεσή τους. Είμαστε βέβαιοι, όμως, ότι η ιστοσελίδα αυτή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη.
Η δημιουργία της, εξάλλου, υπήρξε αίτημα δικό σας…

    Στη μεταβατική περίοδο που διανύουμε, χρειάζεται, άλλωστε,  να επαναπροσδιορίσουμε στόχους και επιδιώξεις, να διορθώσουμε λάθη, να αξιοποιήσουμε επιτέλους τις πραγματικές μας δυνατότητες. Να δούμε απ’ την αρχή κάποια πράγματα και να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε, να παράγουμε αυτά που μπορούμε. Και μπορούμε οι αγρότες πολλά!
     Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να διαμορφώσουμε μια νέα συνθήκη αμφίδρομης επικοινωνίας μαζί σας. Και από κοινού να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία για όλους. Γιατί όλα τα μέλη μας και όλοι οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής έχουν σήμερα πρόσβαση στην ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν, τη δουλειά και το μέλλον τους.
      Μελετήστε, λοιπόν, την ιστοσελίδα, δείτε με προσοχή τα θέματα που αναπτύσσει, συζητήστε με συναδέλφους, πάρτε αποφάσεις και ελάτε στην Ένωση να τα πούμε και από κοντά.
   Γιατί, αν, όπως λένε, η κρίση είναι ευκαιρία, αυτή η ευκαιρία ανήκει σε σας…”.
Επισκεφτείτε το site της Ένωσης Αγρινίου στο e-ea.gr

http://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο