Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Παραίτηση του Αστακιώτη Ανδρέα Ταπραντζή από το ΤΑΙΠΕΔ

koi-tapratzis
Παραιτήθηκε από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ ο Ανδρέας Ταπραντζής, όπως ανακοίνωσε το Ταμείο. Η παραίτηση ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2014 και η αντικατάστασή του θα ανακοινωθεί εντός του μηνός. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ ευχαριστεί τον Ανδρέα Ταπραντζή για την ουσιαστική συμβολή του στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.....

Η παραίτηση Ταπραντζή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς κατείχε τη συγκεκριμένη θέση από τη σύσταση του ΤΑΙΠΕΔ τον Ιούλιο του 2011. Παρ” όλες τις αλλαγές διοίκησης που είχαν γίνει ο κ. Ταπραντζής έχαιρε της εμπιστοσύνης της εκάστοτε κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου. Πρόσφατα είχε κάνει δηλώσεις σε συνέδρια και ξένα πρακτορεία για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων και τίποτε δεν προμήνυε την παραίτησή του.
Πληροφορίες από την αγορά αναφέρουν ότι υπήρξε δυσαρέσκεια για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε ότι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας. Το θέμα αυτό χρεώθηκε στον παλαιότερο από το δ.σ. του ΤΑΙΠΕΔ καθώς πρόσφατα είχε αλλάξει η διοίκηση του Ταμείου με νέο πρόεδρο και νέο διευθύνοντα σύμβουλο.
Οι ασφυκτικές πιέσεις από την τρόικα για επιτάχυνση του έργου του ΤΑΙΠΕΔ έφερε τις αλλαγές από τις οποίες είχε γλιτώσει ο κ. Ταπραντζής ο οποίος όμως φαίνεται ότι τώρα θεωρούνταν «ξένο σώμα» στο Ταμείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έφευγε πριν από λίγο καιρό μαζι με τους κ. Μανιατόπουλο και Εμίρη αλλά η απομάκρυνσή του είχε πάρει παράταση με άνωθεν παρέμβαση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος στην Avis.
imerisia.gr
 agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο