Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στα αντιπλημμυρικά έργα του δήμου Ξηρομέρου


Κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη κ. Χριστίνα Σταρακά, περιόδευσε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ξηρόμερου.
Στο κλιμάκιο συμμετείχε ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Ιωάννης Λύτρας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ειρήνη Καραθανάση, ο προϊστάμενος Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων κ. Νίκος Παππάς, ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας κ. Γιάννης Τέγας και η ομάδα της Τεχνικής Υπηρεσίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.....

Σκοπός της περιοδείας ήταν η ενημέρωση για την εκτέλεση έργων που έχουν προγραμματιστεί στον δήμο Ξηρομέρου καθώς και των έργων που ήδη εκτελούνται.
Το κλιμάκιο επέβλεψε αντιπλημμυρικές εργασίες που εκτελούνται από το μηχανολογικό εξοπλισμό της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και τα μισθωμένα μηχανήματα που εργάζονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ξηρόμερου, το οποίο επλήγη πρόσφατα.
Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων Χρυσοβίτσας, Σκουρτούς και Βλυζιανών την ώρα που γίνονται παρεμβάσεις αποκατάστασης στο επαρχιακό δίκτυο Αστακού – Μύτικα, Αστακού – Αιτωλικού και Αστακού – Αγρινίου.
Αξιοσημείωτες είναι και οι παρεμβάσεις της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την ομαλή ροή των όμβριων υδάτων στο οδικό τμήμα Χρυσοβίτσα– Πηγάδια.
Ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο όπου η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας, καθώς και μέλη του κλιμακίου, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εξέλιξη των παρεμβάσεων της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας στα προαναφερθέντα σημεία ενώ αντάλλαξαν και απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο Ξηρόμερου, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και με εποικοδομητικό διάλογο, με στόχο την από κοινού αντιμετώπισή τους.


φωτογραφία 5
φωτογραφία 1
φωτογραφία 2
φωτογραφία 3
φωτογραφία 4

1 σχόλιο:

  1. kamia ma kamia paremvash apo esas,oloi h douleia egine apo to dhmo jhromerou,k synexhzei na douleyei puretodos,eseis ta exete aragmena ta mhxanhmata,kai to xhrotero einai oti den dexeste ypodijeis.k afou eisteh pleon armodioi gia to eparxiako odiko diktio,na patte na katharisete to mdromo apo astako pros karaiskakh,ayta ta eidate kuria staraka?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο