Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΤΑΚΟΣ: Καταστράφηκε και ο δρόμος που οδηγεί στη μονάδα φωτοβολταϊκών του Ευάγγελου Χολή από την καταρρακτώδη βροχή

        Η έντονη νεροποντή που έπληξε προχθές τον Αστακό προκάλεσε εκτεταμένα προβλήματα σε όλη τη περιοχή. 
     Δείτε στις φωτο τις ζημιες και καταστροφές που σημειώθηκαν στο δρόμο που οδηγεί στη μονάδα φωτοβολταϊκών του Βαγγέλη Χολή. 
     Τα ρέματα που επί χρόνια ήταν ξερά, πλημμύρισαν, κατέβασαν μεγάλο όγκο νερού και ξελάκωσαν και μπάζωσαν το δρόμο, κατέστρεψαν το οδόστρωμα και δημιούργησαν κρατήρες......



    Να επισημάνουμε ότι κι άλλοι αγροτικοί δρόμοι είναι πια επικίνδυνοι και χρήζουν σύντομα έργου αποκατάστασης. 



4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ [ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΟΙΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ]ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΒΡΕΧΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ Θ-Υ-ΜΑ-Τ-Α ΚΥΡΙΟΙΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τι πρεπει και το τι δεν πρεπει το ξερω πολυ καλα ισως και καλητερα απο σενα αγνωστε φιλε το προβλημα μου που δημιουργιθηκε απο υπερ φυσικα φαινομενα γραφτηκε και ανεβηκε στα μπλοκ για ενημερωση του κοινου μεσα στης καταστροφες που εγιναν στον τοπο μας εγινε και αυτη η ζημια σε καμια περιπτοση δεν απετεισα να εχει προτεριοτητα η δικη μου ζημεια (με την σειρα μου και οποτε ερθει)βαγγελης χολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,[ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ]ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΝΟΙΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΚΑΛΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαδερφακια δεν ειναι που θα Πάει πρώτα α όλα κι όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο