Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός επί τη ενάρξη των Κατηχητικών Σχολείων, των κύκλων Αγίας Γραφής και των λιπών δραστηριοτήτων της Ενορίας μας.

Τελέσθηκε σήμερα με τη χάρη του Θεού ο Αγιασμός επί τη ενάρξη των Κατηχητικών Σχολείων, των κύκλων Αγίας Γραφής και των λιπών δραστηριοτήτων  της ενορίας μας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας μας π. Νεκτάριος, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά αλλά και όλους εκείνους που συμμετέχουν στους κύκλους Αγίας Γραφής για τη νέα πνευματική περίοδο.....

Ο π. Νεκτάριος αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στο λόγο του Θεού ¨ο οποίος αναγεννά φωτίζει και τελειοποιεί τον άνθρωπο. Ό λόγος του Θεού το Ιερό Ευαγγέλιο δηλαδή καλούμαστε όσο στα Κατηχητικά τόσο και στους κύκλους της Αγίας Γραφής να ακούμε, να τον βάνουμε στην καρδία μας αλλά και να τον πράττουμε στη ζωή μας. Και φέτος η Εκκλησία μας  προσκαλεί όλους να έρχονται να παρακολουθούν τα Κατηχητικά Σχολεία αλλά και τους κύκλους Αγίας Γραφής. Στο τέλος δόθηκε μία εικόνα του Χριστού μας ως ευλογία και ένα κέρασμα σε όλους.  

Ευχόμαστε, καλή πνευματική περίοδο. 






1 σχόλιο:

  1. Το γεγονός ότι κατά τον αγιασμό παραβρέθηκαν άτομα πολλαπλάσια από αντίστοιχες περιπτώσεις ακόμα και σε αθηναικές ενορίες, λέει πολλά! Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπαθούν γι αυτό και καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο