Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Συσκέπτονται (μόνοι τους) οι Ηπειρώτες για το Άκτιο

       Η δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες σύσκεψη αναφορικά με την αεροπορικη σύνδεση του Αεροδρομίου του Ακτίου με την Αγγλία σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Easy Jet πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Πρέβεζας μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας.
   Στη σύσκεψη, που έγινε χωρίς την παρουσία μέσων ενημέρωσης, ανταποκρίθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής, ο Αντιδήμαρχος Πάργας κ. Τζούρος, ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιαμάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας κ. Δημάκος και άλλοι φορείς του τουρισμού, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Χαλκίδης. Στην σύσκεψη συμμετείχαν φορείς μόνο από την Πρέβεζα, ενώ κυριάρχησε το οικονομικό σκέλος της πρότασης δεδομένων και των εξελίξεων που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του αεροδρομίου......



     Για κοινή επιθυμία και διάθεση συντονισμένων προσπαθειών για την αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με την Αγγλία αλλά και της Αθήνα μέσω της ΑΕGEAN μίλησε ο κ. Χαλκίδης, υπογραμμίζοντας πως πλέον απομένει να γίνουν ανάλογες συναντήσεις και στους όμορους νομούς προκειμένου να κατατεθεί μια ενιαία αντιπρόταση στην αεροπορική εταιρεία.

www.mypreveza.gr/
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο