Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

«Προσκυνητές» στο Μεσολόγγι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο εφοπλιστής Ευ. Αγγελάκος

    Δυο σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και καταξιωμένων στους επαγγελματικούς τους τομείς υποδέχτηκε σήμερα (Σάββατο 4/10) ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος στο κεντρικό δημαρχείο της πόλης, παρουσία σύσσωμης της δημοτικής αρχής.
     Συγκεκριμένα υποδέχτηκε τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη και τον επί 16 χρόνια δήμαρχο Οινουσών, εφοπλιστή, Ευάγγελο Αγγελάκο........



    Τόσο ο κ. Πατούλης όσο και ο κ. Αγγελάκος εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και τη συγκίνησή τους για τα εκθέματα στην πινακοθήκη του δήμου Μεσολογγίου, τονίζοντας ότι ήρθαν «ως προσκυνητές στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου». Παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις με τον δήμαρχο Μεσολογγίου για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταφέροντάς τις εμπειρίες τους.
     Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μεσολογγίου τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την παρουσία τους στην πόλη, τονίζοντας ότι η πόλη του Μεσολογγίου δεν επιζητά τίποτε παραπάνω  εκτός από τον σεβασμό της Πολιτείας, ως Ιερής Πόλης και ως Πρωτεύουσας στον μεγαλύτερο νομό της χώρας.
    “Είχα την τιμή να υποδεχθώ ως δήμαρχος στο Μεσολόγγι δυο σπουδαίες προσωπικότητες με αξιοζήλευτη κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή.
    Θεωρώ ότι η πόλη του Μεσολογγίου στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη απέκτησε έναν συμπαραστάτη, αφού εκτιμώ ότι σύντομα από τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων θα έχει θεσμικό ρόλο στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
   Ταυτόχρονα, η παρουσία και η γνωριμία μου με έναν διαχρονικό φίλο της πόλης του Μεσολογγίου, τον ευπατρίδη Ευάγγελο Αγγελάκο σηματοδοτεί το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το Μεσολόγγι συγκινεί.
   Οι εμπειρίες που μου μετέφεραν είμαι βέβαιος ότι θα μου είναι πολύ χρήσιμες» σημείωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, σε δήλωσή του.
     Νωρίτερα οι κ.κ. Πατούλης και Αγγελάκος επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο