Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Επέμβαση με μηχανήματα για τον καθαρισμό των δρόμων στη Χρυσοβίτσα




Φωτο: Ιφιγένεια   Μελεούνη 

    Πολλά προβλήματα προκάλεσε η προχθεσινή νεροποντή στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου. Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και ήταν γεμάτοι λάσπες, κλαδιά και πέτρες που θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο.
     Άμεση ήταν η επέμβαση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ξηρομέρου που έστειλαν χθες μηχανήματα που δούλευαν μέχρι αργά το απόγευμα, για να καθαρίσουν τους αγροτικούς δρόμους.
      Τα μηχανήματα πρώτα καθάρισαν το κεντρικό δρόμο απο Χρυσοβίτσα προς Βαλόστρατο και ακολούθησε ο καθαρισμός στους αγροτικούς δρόμους στον κάμπο, όπου τα πράγματα εκεί ήταν πολύ πιο δύσκολα, αφού οι δρόμοι είχαν διαβρωθεί, είχαν κοπεί στη μέση και είχαν υποστεί ρήγματα.......



        Σήμερα τα μηχανήματα εργάζονται απο το πρωί στον Πρόδρομο ώστε να αποκαταστήσουν τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιασθεί στη βατότητα των δρόμων και την διάνοιξη των οδών.




























































1 σχόλιο:

  1. Αυτο με τους εκλεγμενους απο την χρυσοβιτσα με τον προεδρο και τον δημοτικο συμβουλο Γεωργουλα δεν εχει προηγουμενο με τις φωτογραφιες που βγαζουν σε οτι και αν κανουν...πραγματικα απιστευτο,οταν κανεις κατι για τον τοπο σου ως τοπικος αρχων το κανεις γιατι ετσι πρεπει και δεν ζητας δημοσιευση, ο κοσμος εχει ματια και νου και κριση..Και εγω ειδα με τα ματια μου τον προεδρο της ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ να ριχνει με τα χερια του τσιμεντο στις λακουβες στην γαλιτσα,και δεν ειδα να δημοσιευει με φωτο και αλλα τεχνασματα ΑΥΤΑ για τα οποια ο κοσμος τον επελεξε,και πρεπει κανει.ΜΠΡΑΒΟ στον προεδρο της ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο