Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Αγρίνιο: Έβγαλε μαχαίρι στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης!

epi-astynomiko-megaro-akarnanias           Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν 38χρονο, σημειώθηκε σήμερα το  μεσημέρι, στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Ακαρνανίας στο Αγρίνιο.
      Συγκεκριμένα, ο 38χρονος, που έχει συλληφθει, επιτέθηκε με μαχαίρι σε βάρος ατόμου με καταγωγή από την Μακεδονία, με το οποίο ειχε δικαστικές διαφορές; για την ιδιοκτησία ενός αυτοκίνητου και τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι.
     Δράστης και θύμα είχαν διαφορές σχετικά με την ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου που όλο αυτό το διάστημα φυλάσσονταν σε χώρο κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο......



     Τελικά μετά από αστικό δικαστήριο που έγινε στη Μακεδονία, ο διάδικος του 38χρονου κέρδισε το δικαστήριο και σήμερα παρουσία δικαστικού επιμελητή ο 38χρονος κλήθηκε να παραδώσει το όχημα. Εκεί όμως έγινε φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δυο με αποτέλεσμα να οδηγηθούν από αστυνομικό στο κτίριο της Αστυνομίας και στον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Α.Τ. Αγρινίου.
     Λίγο πριν μπουν όμως στο κτίριο, ο 38χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά το θύμα στο χέρι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο 38χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο