Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΙΔΡΥΘΗΚΕ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ»

      Με την υπ’ αριθ. 7/2014 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Βόνιτσας εγκρίθηκε το Καταστατικό του Σωματείου με την επωνυμία "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ", με έδρα του τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, που κατέθεσε ο πληρεξούσιος Δικηγόρος κ. Γεώργιος Καραβίας και δημοσιεύθηκε νόμιμα, με σκοπό: 
-α)την προάσπιση των συμφερόντων του Κ.Υ. Μύτικα, την με οποιοδήποτε τρόπο διασφάλιση της υγείας των κατοίκων της περιοχής της Τ.Κ. Μύτικα καθώς και των Τ.Κ. Κανδήλας, Βάρνακα, Παναγούλας. Αρχοντοχωρίου, Επισκοπής, Καλάμου και Καστού, την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την αποπεράτωση του ημιτελούς ανεγερθέντος νέου κτιρίου και τον βιοϊατρικό εξοπλισμό του, καθώς και τη συντήρηση του υπάρχοντος σήμερα, την συντήρηση και κίνηση του ασθενοφόρου αυτοκινήτου και των λοιπών επιστημονικών οργάνων και 
-β)την σύνδεση αλληλογνωριμίας, ανάπτυξη αισθημάτων αλληλεγγύης μεταξύ των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και των απόδημων του εσωτερικού και εξωτερικού για την στήριξη του Κ.Υ. Μύτικα, των ιατρών και του λοιπού προσωπικού στην αποστολή τους.
 Κατόπιν πρόσκλησης της προσωρινής Επιτροπής στις  5/10/2014 συνήλθαν σε πρώτη Γενική Συνέλευση τα Ιδρυτικά Μέλη και εξέλεξαν το πρώτο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
1) Ευστάθιος Τσαμπιέρης, Πρόεδρος
2) Αφροδίτη Χάνδρα, Αντιπρόεδρος
3) Βασίλειος Σούλας, Γενικός Γραμματέας
4) Κωνσταντίνος Τζάλας, Ειδικός Γραμματέας
5) Δημήτριος Φάρρος, Ταμίας
ΜΕΛΗ:
1) Ασπασία Μακρυγεώργου
2) Βασίλειος Ζαμπέλης
3) Νικόλαος Σιδερωμένος......



   Ευχόμαστε ολόψυχα στο Δ.Σ. δύναμη, υπομονή και μεγάλη εργατικότητα, φέρνοντας στον Σύλλογο πολλά μέλη από όλες τις Τ.Κ., από τα νησιά Καλάμου και Καστού και τους απόδημούς μας πατριώτες εσωτερικού και εξωτερικού, τα οποία σαν ΄΄μια γροθιά΄΄ να προσφέρουμε στο Κ.Υ. Μύτικα, το οποίο τελευταία, όχι μόνο μένει κλειστό, αλλά μας έχουν πάρει και τα αυτοκίνητά μας, ασθενοφόρο και ημιφορτηγό, τα οποία τα έχουν ΔΩΡΙΣΕΙ οι γνωστοί δωρητές  ΧΙΩΝΗΣ και ΑΥΔΗΣ στο Κ.Υ. Μύτικα και όχι στο Κ.Υ. Αστακού, στο οποίο τα μετέφερε ο Διοικητής Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλος, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας και προφορικές και δια του ΤΥΠΟΥ.
  Το πρόβλημα της Υγείας είναι το υπ’ αριθ. ένα(1) πρόβλημα όλων μας και έχουμε χρέος να περιφρουρήσουμε το Κ.Υ. Μύτικα, γιατί είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μας στην απομονωμένη περιοχή μας. Ας το καταλάβουμε όλοι μας. Ας αγκαλιάσουμε λοιπόν τον Σύλλογό μας  ΟΛΟΙ μας, προσφέροντας την οποιαδήποτε βοήθεια και συμπαράσταση που μπορεί ο καθένας μας.
   Το Κ.Υ. έχει ανάγκη την βοήθεια ΟΛΩΝ μας, και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.

Το εύχομαι ειλικρινά!

    Μύτικας 6/10/2014

     Νίκος Θ. Νταής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο