Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ : Άνοιξε το γυμναστήριο στο Τ.Ε.Ι.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:Άνοιξε το γυμναστήριο στο Τ.Ε.Ι.
Πριν από έναν περίπου χρόνο, αναστάτωση προκλήθηκε σε όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και ΤΕΙ της χώρας, έπειτα από την ανακοίνωση του σχεδίου «Αθηνά» από την κυβέρνηση, για την εξοικονόμηση 50 εκατομμυρίων, όπως υπολογίζονταν αρχικά.

Ο πρόεδρος της αρχής για την αξιολόγηση των ανώτατων ιδρυμάτων, Ευάγγελος Κουφαδάκης είχε δηλώσει: «Το σχέδιο Αθηνά ξεκίνησε με σωστά βήματα, αλλά στην πορεία ελήφθησαν πολιτικές αποφάσεις που επηρέασαν το αποτέλεσμα. Όπως προσθέτει, η αρχή................... 

έθεσε κριτήρια για το πώς πρέπει να αξιολογηθούν τα τμήματα των ΑΕΙ, αλλά αυτά ελήφθησαν υπόψη σε κάποια, ενώ σε άλλα όχι.

Θύμα του σχεδίου Αθηνά ήταν και το Τ.Ε.Ι.Μεσολογγίου που πλέον δεν υπάρχει στα χαρτιά μιας και έχει μετανομαστεί σε Τ.Ε.Ι.Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα.Οι σχολές έχουν μεταφερθεί σε άλλες πόλεις και δυστυχώς οι εγκαταστάσεις που κάποτε έσφιζαν απο ζωή έχουν ερημώσει με τους λιγοστούς φοιτητές που έχουν μείνει.

Πριν λίγο καιρό το Τ.Ε.Ι.Δυτικής Ελλάδας προκύρηξε θέσεις για υπεύθυνους Φυσικής αγωγής για την Πάτρα και το Μεσολόγγι.

Στο Μεσολόγγι στην θέση του υπεύθυνου φυσικής αγωγής ο Κωνσταντίνος Λιαπίκος ο οποίος ξεκίνησε ήδη να οργανώνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και τις αθλητικές ομάδες για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα και για εσωτερικά τουρνουά.

Το γυμναστήριο πλέον είναι ανοικτό και η καθημερινή προσέλευση των φοιτητών δείχνει οτι η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων ήταν απαραίτητη.

tei



tei2 

 http://www.onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο