Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τέλος Νοεμβρίου οι αυξήσεις στους ένστολους.

     Στο τέλος Νοεμβρίου, με τη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν οι αυξήσεις στους μισθούς των ενστόλων, όπως ενημέρωσε ο Χρ. Σταϊκούρας σήμερα κατά την παρουσίαση των στοιχείων του κρατικού προϋπολογισμού.

Αυτό διευκρίνισαν σήμερα αρμόδιες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με την αποκατάσταση των μισθών των ενστόλων, ύστερα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν παράνομες οι περικοπές των μισθών τους το 2012......
Σημειώνεται, ότι οι αυξήσεις θα ισοδυναμούν με το 50% των περικοπών που έγιναν στους ένστολους και θα είναι ενιαίες για όλους. 
Επίσης, από την 1η Ιανουαρίου 2015 θα ξεκινήσει η καταβολή των αναδρομικών για το διάστημα από τον Αύγουστο του 2012 έως και τον Ιούλιο του 2014 και θα ολοκληρωθεί σε 36 μηνιαίες δόσεις.
Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι στο πλαίσιο της αποκατάστασης των μισθών των ενστόλων δεν πρόκειται να γίνει συμψηφισμός με το κοινωνικό μέρισμα, ενώ θα συνεχίσουν να γίνονται κανονικά προαγωγές στις ένοπλες δυνάμεις. Ωστόσο, διευκρίνισαν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέο μισθολόγιο για τους ένστολους.

Πηγή: ΑΜΠΕ
e-go.gr

1 σχόλιο:

  1. .. για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους... δεν είναι αυξήσεις.... απλά μια μερική αποκατάσταση των προηγούμενων μισθών που τσεκουρώθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο