Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα:Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 

Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας ενδοσχολικοί αγώνες αθλοπαιδιών στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πεδίου με κέντρο τον άξονα" Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι". Στους αθλητικούς αγώνες συμμετείχαν εκτός από το Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα και τα Δημοτικά Σχολεία του Μύτικα, της Κανδήλας και του Αρχοντοχωρίου......


Αφού διαβάστηκε το μήνυμα του Υφυπουργού Παιδείας Αλεξάνδρου Δερμεντζόπουλου, πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του γηπέδου αθλητικοί αγώνες με τη συμμετοχή όλων των σχολείων και υπό την καθοδήγηση της Γυμνάστριας των Δημοτικών Σχολείων Μύτικα και Κανδήλας, Αλεξάνδρας Φελεσάκη.











Στη συνέχεια στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:

Απονομή αναμνηστικών σε αντιπροσώπους μαθητών όλων των σχολείων τα οποία κατασκεύασαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αρχοντοχωρίου.

Παρουσίαση της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού από μαθητές του σχολείου μας.
Παρουσίαση διαφανειών και ταινίας μικρού μήκους την οποία επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα και παρουσίασε η Διευθύντρια του σχολείου Γεωργία Παλουμπά.















 Ζωγραφιές των μαθητών του σχολείου μας:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο