Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Από τη Στράτο ο ένας από τους δυο ληστές του ταχυδρόμου

         Οι τελευταίες πληροφορίες του AgrinioNet.gr για τη θρασύτατη ληστεία στην οποία προχώρησαν σήμερα γύρω στις 9 το πρωί σε ταχυδρομικό υπάλληλο στη Στράτο αναφέρουν ότι την έκαναν οι άνδρες ο ένας εκ των οποίος φέρει την καταγωγή του από τη Στράτο και ο άλλος από το Αγρίνιο ενώ είναι 33 και 38 ετών.
        Ο ένας από τους δυο δράστες σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αναμένεται να μπει στο χειρουργείο λόγω των τραυμάτων που φέρει.
    Πιο συγκεκριμένα ο τραυματισμένος ληστής φέρει σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr κάταγμα στην δεξιά κνήμη και ο χειρούργος ορθοπεδικός θα προχωρήσει σε οστεοσύνθεση.
      Ο ληστής που έχει καταγωγή από τη Στράτου έκανε χρήση πενθήμερης άδειας σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατούνταν στις φυλακές Αυλώνας για ναρκωτικά και είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη..............



     Ο έτερος ληστής λέγεται ότι είναι από την Αθήνα και είναι 33 ετών.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ και οι πρώτες πληροφορίες για τη ληστεία
      Ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 9.00 το πρωί σε ταχυδρόμο στην Στράτο Αιτωλοακαρανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα γίνεται καταδίωξη των ληστών από μηχανές αστυνομικών. Η καταδίωξη γίνεται στην περιοχή της Αμφιλοχίας και οι δράστες της ληστείας είναι δυο.

Νεότερη ενημέρωση
Το ένα άτομo συνελήφθη και είναι τραυματισμένος ενώ αναζητείται το άλλο. Οι δυο ληστές επέβαιναν σε μηχανή, και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό  και οι δυο δράστες λέγεται έπεσαν από τη μηχανή. Ο δεύτερος ληστής κινείται πεζός σύμφωνα με πληροφορίες και αναζητείται. Οι ληστές νωρίτερα είχαν σπάσει το μπλόκο των αστυνομικών και κατευθύνονταν προς την περιοχή του Σπάρτου.

Νεότερη ενημέρωση
Μετά την καταδίωξη των αστυνομικών οι δυο αδίστακτοι ληστές, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον δεύτερο ληστή ο οποίος μετά το πέσιμο από τη μηχανή κινούνταν πεζός. Ο τραυματισμένος ληστής μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας με ασθενοφόρο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το ποσό σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτω από 10000 ευρώ.

Νεότερη ενημέρωση
  Οι δυο ληστές που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς είναι από την περιοχή του Αγρινίου και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν ενώ φορούσαν κουκούλες την ώρα της ληστείας.

Νεότερη ενημέρωση
Πριν από 15 λεπτά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου

Φωτό από e-maistros
http://agrinionet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο