Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αλλαγές στην αντιμισθία των αντιδημάρχων στο Δήμου Ξηρομέρου

-Με νέα συμπληρωματική απόφαση ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνης, ορίζει  πως την  αντιμισθία θα λαμβάνει  ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Πανταζής και όχι ο Βασίλης Μουρκούσης που είχε αρχικά οριστεί. 
- Στον Αντιδήμαρχο Κώστα Λαϊνά και στις καθ' ύλην αρμοδιότητές του προστίθενται και τα θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Αναλυτικά:  

    Στην ορθή επανάληψη της απόφασης (76/2014) του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη περι "ορισμού Αντιδημάρχων" που δημοσιεύτηκε σήμερα στο Διαύγεια του Δήμου  παρατηρούμε τις εξής αλλαγές:
1.-Στον Αντιδήμαρχο κ. Λαϊνά και στις καθ' ύλην αρμοδιότητές του προστίθενται και τα θέματα Πολιτικής Προστασίας (Θέματα Πολιτικής Προστασίας********)..........



2.-Στην αντιμισθία των δυο Αντιδημάρχων, ενώ στην αρχική απόφαση υπήρχε το παρακάτω εδάφιο:
" Β. Εκ των ανωτέρω Αντιδημάρχων αντιμισθίας δικαιούνται οι κάτωθι:
1)-Λαϊνάς Κωνσταντίνος του Ιωάννη
2)-Μουρκούσης Βασίλειος του Χρήστου

Τώρα έχουμε αλλαγή του Βασίλη Μουρκουση με τον Απόστολο Πανταζή. 
Συγκεκριμένα αναφέρει:
"Β. Εκ των ανωτέρω Αντιδημάρχων αντιμισθίας δικαιούνται οι κάτωθι:
1)-Λαϊνάς Κωνσταντίνος του Ιωάννη
2)-Πανταζής Απόστολος του Νικολάου***********"

      Φαίνεται ότι για του δικούς του λόγους ο Βασίλης Μουρκούσης προτίμησε την σύνταξη του από την αντιμισθία η οποία   αναγκαστικά πήγε στον Απόστολο Πανταζή.

Το τρίτο μάτι
http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. απλούστατα φίλοι μου . η αντιμισθία είναι δεν είναι καθαρά 700 ευρώ και φυσικό είναι , όταν κάποιος παίρνει σύνταξη πολύ περισσότερο να προτιμήσει την σύνταξή του , μιας και ο νόμος ορίζει κατηγορηματικά , ότι : ο Δήμαρχος , αντιδήμαρχος, Γενικός Γραμματέας, Πρόεδρος οργανισμού κ.λπ θα παίρνει ή το μισθό απ τη δουλειά του ή την αντιμισθία από τον Δήμο και όχι και τους δυο μισθούς που γίνονταν παλιότερα ( πριν 3 χρόνια) . Και στην παρούσα περίπτωση το πράγμα είναι καθαρά τυπικό. Γιατί ; απλά ο κ. Πανταζής δεν έχει ανάγκη από 700 ευρώ τον μήνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο