Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου Ξηρομέρου καθαρίζουν τους αγροτικούς δρόμους στο Αγράμπελο


     Μηχανήματα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ξηρομέρου πήγαν σήμερα πρωί πρωί στο Αγράμπελο για να καθαρίσουν τους αγροτικούς δρόμους που έκλεισαν προχθές με την νεροποντή. 
    Τα χωματουργικά μηχανήματα καθαρίζουν το οδόστρωμα που είναι γεμάτο χώματα, λάσπες, πέτρες και κλαριά.
     Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου Δημήτριος Τάγκας ήταν εκεί παρών στο χωριό και μας έστειλε Φώτο με τα μηχανήματα την ώρα που καθαρίζουν και τόνισε:
 "Καλημέρα όλη μέρα από το πανέμορφο Αγράμπελο. Πιάσαμε δουλειά σήμερα πρωί πρωί με την βοήθεια της Περιφέρειας και του Δήμου Ξηρομέρου φυσικά. 
     Απο το πρωί επιχειρούμε να ανοίξουμε και να καθαρίσουμε ξανά το δρόμο ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προέκυψαν από την νεροποντή"..........

 





5 σχόλια:

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΝΤΙΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑΓΚΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΩΝ ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟ. ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΥΜΑΡΧΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΑΝΤΙΔΙΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΨΙΦΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στον προεδρο για την αστραπιαια κινηση .Ενημερωθηκε απ΄ότι ξερω απο τον προεδρο του προδρομου οτι υπαρχει προβλημα στις 12 μιση το βραδυ και στις 3 μιση το πρωι ηταν στο χωριο.
    ξερω πολυ καλα οτι το κανει μονο και μονο για την μεγαλη του αγαπη το χωριο
    Εχει αποδειξη εμπρακτως οτι δεν τον ενδιαφερουν ουτε τα οποια χρηματα που θα περνει αλλα ουτε και η δημοσιοτητα.
    προταθηκε απο ολο το χωριο να θεσει υποψηφοτητα εδω και 3 χρονια διοτι υπηρχε αδιαφορια απο ολους για αυτη την θεση (ασχετα αν στην πορεια..... ξερουμε ολοι τι εχει γινει)

    Φιλε 10:30 δεν ξερω αν η ντινα ηταν δημαρχος το τι θα εκανε.
    δεν μπορουμε να την κρινουμε διοτι δεν εχει τελεσει δημαρχος ποτε. ισως περισσοτερα ισως λιγοτερα. μην μπουμε σε αυτη την διαδικασια συγκρισης , και δεν ειναι σωστο.
    τωρα οσο για τις φωτο , που ειναι το ασχημο ? φασκεις και αντιφασκεις, δεν θα πρεπει να δει ο κοσμος οτι η Δημοτικη παραταξη ( ο καθενας απο το ποστο του) ηταν παρων ?
    Μπραβο στον Δημαρχο στον αντιδημαρχο και σε οποιον αλλον ετρεξε γρηγορα ετσι ωστε να λυθουν γρηγορα τα προβληματα .
    θα πρεπει να βλεπει ο κοσμος και να κρινει , οποτε καλως εκανε ο προεδρος και τα αναρτησε για να εχουν αποψη και γνωση ολοι .
    Τωρα οσο για την προσγειωση που αναφερεις ......αστο καλυτερα φιλε μου να τον κρινουν οι δικοι του που τον ξερουν απο την ημερα που γεννηθηκε και οχι ενας ''απο το διπλανο χωριο'' που τον γνωρισε μολις εχθες. Εμεις τον ψηφισαμε εμεις θα τον κρινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.30 αν ηταν η κ. Ντινα δε θα εβρεχε , αξιζουν θερμα συγχαρητηρια στους υπευθυνους που βρισκουν τον τροπο να λυσουν τα προβληματα.... Το εκανες γραφτο το αιτημα σου για να σου απαντησει 9.04,η ναχαμε να λεμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο