Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Αιτωλοακαρνανία: έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

     Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, διαβιβάζει στους δήμους του νομού έκτακτο Δελτίο της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, πολύ ισχυροί άνεμοι) από σήμερα  Σαββάτο  04 – 10 – 2014, έως και την Τρίτη  07 – 10 – 2014.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04 – 10 – 2014 ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ..........



ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
1. ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 05 – 10 – 2014 ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 06 – 10 – 2014 ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

2. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07 – 10 – 2014.

Υ.Γ.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site  της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.

http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

  1. εγω μεχρι τωρα ,σημερα κυριακη , εκτος απο αερα και συννεφια δεν βλέπω τιποτα αλλο .τωρα τελευταια η μετεορολογια δεν ειναι και πολυ in σε αυτα που λεει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο