Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κυκλοφορεί η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας», φύλλο 76

Κυκλοφορεί η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας», φύλλο 76, με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «Οι Δώδεκα Απόστολοι».
Στην αρθογραφία της εγκυρότατης εφημερίδας, προβάλλονται επίκαιρα θέματα και αξιόλογες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Συλλόγου, πολλά νέα από την  Κωνωπίνα και την ευρύτερη περιοχή.
 Οι αναγνώστες  στην αρθρογραφία της εφημερίδα μπορούν να διαβάσουν:
Για το μεγάλο και ανεπανάληπτο πανηγύρι που έγινε φέτος μετά από τρία χρόνια στην Κωνωπίνα, για το γιορτάσιο που έγινε στη χάρη της Αγίας Παρασκευής, για το ελπιδοφόρο ξεκίνημα της νέας Δημοτικής αρχή του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας, για την προσπάθεια που καταβάλλεται, προκειμένου ενταχθεί η υδατοδεξαμενή της Κωνωπίνας στον σχεδιασμό των συνοδών έργων του Φράγματος Αχυρών κατά  τη Β’ φάση του έργου, για το Σπήλαιο  Κωνωπίνας  και την αποκαλυπτική ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ  ΕΚΘΕΣΗ  που συνέταξε ο σπηλαιολόγος κ. Γιάννης Ζαβιτσανάκης  μετά από την επίσκεψη – εξερεύνηση που πραγματοποίησε σ’ αυτό  !......

 Για την ψυχαγωγική εκδρομή που πραγματοποίησαν οι Κωνωπινιώτισσες στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια, για την ποδοσφαιρική ομάδα F.C. Κωνωπίνα, που διαπρέπει στη Γερμανία, για τον καταρροϊκό πυρετό που πλήττει καίρια την κτηνοτροφία μας, για τα πανέμορφα  αιωνόβια πλατάνια  που υπάρχουν στην πλατεία της Κωνωπίνας.
 Επίσης μπορούν να διαβάσουν ένα ενδιαφέρον άρθρο για την επαινετή  πρωτοβουλία του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, που αποσκοπεί σε συνεργασία με την Δημοτική και Τοπική αρχή να αποτρέψουν την καταστροφή του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Κωνωπίνας και να το μετατρέψουν σε Πολιτιστικό κέντρο του χωρίου.
Να ενημερωθούν για τη συνεστίαση που διοργανώνει ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, στις 15 Νοεμβρίου 2014 στην ΑΘΗΝΑ και να  διαβάσουν διάφορα και ενδιαφέροντα κοινωνικά θέματα  του χωριού της Κωνωπίνας.
Η εφημερίδα του Συλλόγου της Κωνωπίνας είναι από τα λίγα πολιτιστικά έντυπα που έχουν απομείνει. Είναι αξιοπρόσεκτη πάντα επίκαιρη και ζουμερή με τους συντάκτες της να προσεγγίζουν τα θέματα με αντικειμενικότητα και μεστή γραφή.
Πρέπει να στηριχθεί από όλους μας για να συνεχίσει να υπάρχει.
Όποιος φίλος μας δεν την λαμβάνει, μπορεί να γραφτεί συνδρομητής, επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Βασίλη Σκούρτα τηλ: 6974-726076 ή με τον Διευθυντή Σύνταξης Θόδωρο Χολή, τηλ: 6974-251161, για να του αποσταλεί αμέσως
Όσοι διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας» που κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: konopinanews.blogspot.com.

















5 σχόλια:

  1. Βρε παιδιά αυτό το σπήλαιο γιατί δεν έχει αξιοποιηθεί. Απ' οτι βλέπω είναι ωραιότατο
    Γιάννης Δρόσος
    Αγρίνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OMORFA PLATANIA KAI KALOS KOSMOS OI KONOPINIOTES. KAPOTE EIXA PAEI STO PANHGYRI STH PLATEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΝΩΠΙΝΙΩΤΕς ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙΙ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΟΠΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο