Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Στον Εισαγγελέα ο 33χρονος ληστής-από την πτώση τραυματίστηκε ο συνεργός

geg-listeia-taxydromikos
Βαριές κατηγορίες απαγγέλθηκαν στον 33χρονο δράστη της ένοπλης ληστείας που έγινε προχθές σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου στην Στράτο του δήμου Αγρινίου.
Ο 33χρονος, που βρίσκονταν σε άδεια από τις φυλακές Κέρκυρας, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και πρόκειται να απολογηθεί στην Δεύτερα στον αρμόδιο Ανακριτή......

Κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία απαγγέλθηκαν στον 38χρονο συνεργό του που εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Οι κατηγορίες του απαγγέλθηκαν στο νοσοκομείο όπου μετέβη ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών του Αγρινίου. Εάν δεν το επιτρέψει η κατάσταση του,  ο αρμόδιος Ανακριτής πιθανώς να τον επισκεφτεί στον θάλαμο όπου νοσηλεύεται για να λάβει την απολογία του.
Να σημειωθεί πως ο 38χρονος , με βάση ιατροδικαστική εξέταση που του έγινε, δεν έχει τραυματιστεί από σφαίρα, αλλά από την πτώση από τη μηχανή κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του και μάλιστα χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των καταγμάτων που έχει.
Πάντως η Αστυνομία ερευνά την πιθανότητα να εκπυρσοκρότησε μια φορά το πιστόλι Tοκάρεφ που είχε στα χέρια του ο 33χρονος , κατά την πτωση του. Να θυμίσουμε πως στον αγροτικό δρόμο που έληξε η καταδίωξη έπεσαν και προειδοποιητικοί πυροβολισμοί από αστυνομικούς.
 agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο