Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Γ΄ΤΟΠΙΚΟ: Η Σκουρτού κέρδισε στο τοπικό ντέρμπυ την Μπαμπίνη με 3-1

      Tην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πήραν οι Δυριείς Σκουρτούς, οι οποίοι επικράτησαν εντός έδρας με 3-1 της Α.Ε. Μπαμπίνης, με την επιστροφή του Λιόκαυτου να αποδυκνείεται γούρικη για τους γηπεδούχους.
      Δύο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Ανδρέας Καραμπλιανης και ένα ο Θόδωρος Σταμάτης. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση, πέτυχε ο Μπαρμπαρούσης Ι....



Σκουρτού: Καραμπλιάνης Κ., Καραμπλιάνης Α., Νικολέτας, Στρατούλης, Σταμάτης, Πολύμερος Θ., Χαβέλας (85΄ Μπιτσώρης), Σταμάτης Θ., Λιόκαυτος (60΄ Γυφτομήτρος), Πολύμερος Χ. και Κατσούδας (52΄ Νάκας).

Μπαμπίνη: Ζαρκαδούλας Κ., Ζαρκαδούλας Ε., Λιάμης, Πήλιουρας, Τσαπραίλης, Μπαρμπαρούσης Σ., Κοσμάς (46΄ Δένκος), Μπαρμπαρούσης Ι., Μπενέκος (70΄ Σωτηρόπουλος), Μπαρμπαρούσης Κ. και Μπαρμπαρούσης Θ. (57 Κολώνιας)

http://www.agrinio-sports.gr

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια στην ομαδα της ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ για την νικη.Πιο πολλα συγχαρητηρια στα παιδια αυτα που ολα αυτα τα χρονια κανουν μεγαλη προσπαθεια ωστε,απο το μικρο χωριο αυτο να υπαρχει παρουσια στο πρωταθλημα της ΕΠΣΝΑ.Επισης οσοι νεοι υπαρχουν στα χωρια,το να εχουν σημετοχη σε αθλητικες δραστηριοτητες ειναι πολυ σημαντικο για την καθημερινοτητα τους,και οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ''νους υγιης εν σωματι υγιει''.Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο