Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πρωταθλητής Ελλάδος στο αλεξίπτωτο πλαγιάς για το 2014 ο Ι. Σκόνδρας της Αερολέσχης Αγρινίο

spo-skondras (600 x 255)
Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014 στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων με αλεξίπτωτο πλαγιάς  η Αερολέσχη Αγρινίου για τον αθλητή της , αλλά και οι Αιτωλοακαρνάνες  για τον συμπατριώτη τους , μπορούν να αισθάνονται περήφανοι γιατί ο Ιωακείμ  Σκόνδρας στάθηκε στο ψηλότερο σημείο του βάθρου κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για τη φετινή χρονιά.......

Συνεχίζοντας όπως και τα προηγούμενα χρόνια  τον πρωταθλητισμό σε Ελλάδα και εξωτερικό (ως αθλητής και αρχηγός της εθνικής ομάδας), συνέχισε να κατακτά τίτλους όπως του πρωταθλητή της Λίγκας αποστάσεων το 2013 (όπως και αρκετές φορές σε προηγούμενα έτη) αλλά και του πρωταθλητή ακρίβειας προσγειώσεων το 2011.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ιωακείμ είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτής της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛΑΟ) και από το 1997 εκπαιδεύει ανελλιπώς νέους και νέες πιλότους σε όλη την επικράτεια αλλά κυρίως στη δυτική Ελλάδα μέσω της σχολής του  “No Borders” paragliding η οποία συνεργάζεται με την Αερολέσχη Αγρινίου για την προώθηση του αεραθλητισμού και του ανεμοπορικού ιδεώδους .
Στην δύσκολη και συγκεντρωμένη προσπάθεια πρωταθλητισμού, όπου εκτός από κόπο και χρόνο απαιτείται και σεβαστό χρηματικό ποσό, οι χορηγοί του Ιωακείμ έρχονται να παίξουν καταλυτικό ρόλο και ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ο αθλητής μας το οφείλει σε αυτούς. Οι χορηγοί με τη σειρά τους βρίσκουν ένα πολύ εντυπωσιακό και έξυπνο τρόπο να διαφημιστούν τυπώνοντας το λογοτυπό τους στον θόλο του αλεξιπτώτου συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των θεατών σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο.
agriniopress
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο