Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 2-3

       Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο Β’ ΔΑΚ Αγρινίου ανάμεσα στον Αστέρα Καμαρούλας και τον Πανοχθιακό.
Οι δυο ομάδες προέρχονταν από αρνητικά αποτελέσματα και η νίκη θα τους έδινε άλλο αέρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Και οι δυο κυνήγησαν την νίκη έως το τέλος άλλα τελικά η μπίλια έκατσε στην πλευρά του Πανοχθιακού, που με πίστη και σθένος κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι που στράβωνε συνέχεια για αυτόν......

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα  Καμαρούλας που στο 13’ λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν ο διαιτητής Μπεσίνης είδε ανατροπή του Καραπιπέρη από τον Νιτσάκη, το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αυγέρης και έκανε το 1-0.
Στο 38’ λεπτό με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Πανοχθιακός , όταν ο Χολιασμένος ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Σπύρο Τσέπα. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Νίκος Σουροβέλης και κάνει το 1-1.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του αμφίρροπο και πολύ συναρπαστικό, στο 51’ σε ωραία αντεπίθεση του Πανοχθιακού, ο Mario Nikolla βρέθηκε μόνος του πλάσαρε αλλά η μπαλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, η απάντηση για τον Αστέρα Καμαρούλας ήταν με γκολ στο 56’ σε εκτέλεση κόρνερ του Αυγέρη πετάγετε ο Βασίλης Πιστιόλης που με ωραία κεφαλιά στέλνει την μπαλα στο απέναντι γάμα της εστίας του Χαριτίδη κάνοντας το 2-1.
Ο Πανοχθιακός όμως είχε και πάλι απάντηση όταν στο 60’ λεπτό βγαίνει από δεξιά ο Mario Nikolla κάνει ωραία σέντρα που φτάνει στον Λάμπρο Γκουτσέλη και αυτός με διαγώνιο σουτ κάνει το 2-2.
Στο 82’ λεπτό έχουμε την ολική ανατροπή για τον Πανοχθιακό όταν ο Σπύρος Τσέπας από δεξιά κάνει ωραία σέντρα στο ύψος του πέναλτι και με σουτ στην κίνηση  ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου κάνει το 2-3.
Στο 88’ λεπτό ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι όταν ο Αυγέρης από πολύ κοντά σουτάρει πάνω από τον τερματοφύλακα Χαριτίδη.

 Από ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ  ξεχώρισαν οι: Καραπιπέρης, Αυγέρης, Σκάνδαλος .
Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ ΑΟ ξεχώρισαν οι: Νιτσάκης, Παπαδημητρίου, Τσέπας, Σουροβελης.


Άριστος ο Διαιτητής Θωμάς Μπεσίνης όπως επίσης Άριστοι και οι Βοηθοί του Καλλιρόη Μίζαλου και Θεοδωρος Ξύστρας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Παναγιώτης Βραχωρήτης)
Κόκκαλης, Αριστόπουλος, Στεφανίδης, Χολιασμένος(70’ Κρανιάς), Πιστιόλης, Μήτσος, Καραππιπέρης, Παναγιωτόπουλος, Αυγέρης, Σκάνδαλος(60’ Κωστακιώτης), Ντελής(47’ Πιστιόλης Α.).

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΟ (Δημήτρης Γκουτσέλης)
Χαριτίδης, Γιαννάκης, Καμπέρης, Νιτσάκης, Τέγας, Σουροβέλης, Nikolla(89’Κανιώτης), Γκουτσέλης, Κοντογούρης(53’ Καβαλλάρης), Παπαδημητρίου(85’ Κώτσιας), Τσέπας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο