Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ: Εθελοντικές εργασίες αποκατάστασης βλαβών στο δίκτυο Ύδρευσης



Φωτο: Γεωργία Μελεούνη 

       Έντονα ήταν τα παράπονα κατοίκων στην Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου για την κατάσταση του δικτύου υδροδότησης, στο οποίο υπήρχαν πολλές διαρροές, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αρνητικά η ομαλή υδροδότηση του χωριού. 
     Για την αποκατάσταση των βλαβών στο εν λόγω δίκτυο ύδρευσης, ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Χρόνης μαζί με εθελοντές, προέβη σήμερα στις απαιτούμενες τεχνικές παρεμβάσεις στο δίκτυο, ώστε να εξασφαλιστεί η συνεχής και άριστη υδροδότηση τους με επάρκεια νερού......



    Στο δίκτυο υδροδότησης εντοπίστηκαν διαρροές στο νεκροταφείο, στο σχολείο και στο δρόμο και οι βλάβες επισκευάστηκαν, επίσης αποκαταστάθηκε η λειτουργία ενός φρεατίου και πολλές βρύσες αντικαταστάθηκαν. 

Ο Πρόεδρος Γιάννης Χρόνης ευχαριστεί….
      Να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του γειτονικού μας χωριού Πρόδρομος, Τάκη Παπούλια για τη βοήθεια του, την εθελοντική εργασία του και το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο Ύδρευσης.
     Επίσης να ευχαριστήσω τους Εθελοντές συγχωριανούς για την ανιδιοτελή προσφορά τους, για και για  την προσωπική τους εργασία, που συντελεί στην ποιοτική αναβάθμιση του χωριού μας.










































3 σχόλια:

  1. ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους βρεθηκε και καποιος να ευχαριστησει και τους εθελοντες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο