Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΣΤΑΚΟΣ: Με επιτυχία το σεμινάριο διαιτησίας της ΕΠΣ Ν. Αιτ/νίας


         Με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη προσέλευση των διαιτητών της Ένωσης και το υψηλό επίπεδο των μαθημάτων που έγιναν ολοκληρώθηκε σήμερα το διήμερο σεμινάριο διαιτησίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Α στον Αστακό. 
     Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου χθες και σήμερα ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Δημήτρης Καλύβας που ανέπτυξε το θέμα  »Xειραγωγημένοι αγώνες στο ποδόσφαιρο».
      Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της Ε.Δ της Ε.Π.Σ.Α κ. Νικολέτας καθώς και ο δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης......



    Θέματα επίσης ανέπτυξαν οι εκπαιδευτές διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Α  κ.κ Τεροβίτσας, Τομαράς, Καψάλης, Πάνου, και Χρέλιας.  Το θέμα της συνεργασίας των παρατηρητών αγώνων με τους διαιτητές ανέλυσε διεξοδικά ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν παρατηρητής αγώνων Βασίλης Νικάκης. Επίσης για τα νέα αγωνιστικά τεστ που στο εξής θα υποβάλλονται οι διαιτητές μίλησε ο Γιώργος Κωνσαντίνου καθηγητής φυσικής κατάστασης και γυμναστής των διαιτητών της Ε.Π.Σ.Α.
         Το επιμορφωτικό σεμινάριο που  έγινε για πρώτη φορά στο νομο μας, μιας και τα προηγούμενα 14 χρόνια διεξάγονταν στο Καρπενήσι, φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αστακού.  

Γ.Μ.
http://www.agriniopress.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο