Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Με τέσσερις γιατρούς ενδυναμώνεται η ιατρική υπηρεσία στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

 Νίκος Καραπάνος: «Η συνεργασία φέρνει αποτελέσματα»
Την ικανοποίηση του εκφράζει, με γραπτή του δήλωση, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, για την υλοποίηση της πρόσληψης τεσσάρων γιατρών στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου......


"Οι υποσχέσεις του αν. Υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου για την ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Μεσολογγίου γίνονται πραγματικότητα. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την πρόσληψη τεσσάρων γιατρών, δύο αναισθησιολόγων και δύο μικροβιολόγων, οι οποίοι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στην ιατρική υπηρεσία του νοσοκομείου.
Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται  στην υλοποίηση του σχεδιασμού, για την ενδυνάμωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου έτσι όπως αυτός συμφωνήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Γρηγοράκου, στο Μεσολόγγι.
Το σημαντικό όμως είναι ότι με την ένταξη αυτών των γιατρών στην ιατρική υπηρεσία θα περιοριστούν κατά πολύ οι διακομιδές ασθενών σε άλλα νοσοκομεία.
Κατά συνέπεια μπορούμε να ατενίζουμε, με περισσότερη αισιοδοξία, το μέλλον του νοσοκομείου, με απώτερο στόχο την περαιτέρω αναβάθμισή του, στηριζόμενοι στις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ δήμου, εργαζομένων στο νοσοκομείο, φορέων και ηγεσίας του υπουργείου Υγείας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο