Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τροχαίο ατύχημα στην Αμφιλοχίας - Βόνιτσας σε σημείο καρμανιόλα

        Γυναίκα οδηγός βγήκε εκτός δρόμου χθες το απόγευμα στη στροφή-παγίδα ακριβώς μπροστά από το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Αμφιλοχία. Το Ι.Χ κατευθυνόταν από την Βόνιτσα με προορισμό το Αγρίνιο. Η επικινδυνότητα του σημείου και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος λόγω βροχής συνέβαλαν στο να χάσει η οδηγός τον έλεγχο του οχήματός της.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
      Η συγκεκριμένη στροφή στο 2ο χμ Αμφιλοχίας –Λευκάδας είναι ένα τρανταχτό σημείο- καρμανιόλα της περιοχής, όπου πολλοί οδηγοί πέφτουν θύματά του. Μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως ένας τόπος θανατηφόρων ατυχημάτων, αφού κατά καιρούς θρηνούμε νεκρούς..............



      Σημαντική είναι η παράληψη της Περιφέρειας καθώς δεν συμπεριέλαβε αυτό το κομμάτι του δρόμου στα προς συντήρηση έργα οδοποιίας της εθνικής οδού πριν μερικούς μήνες. Τα συμβάντα όμως συνεχώς επιβεβαιώνουν ότι ο δρόμος χρήζει άμεσης συντήρησης.

http://www.e-maistros.gr/
http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΑΙ ..ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΗΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.. ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο