Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτη συνεδρίαση νέου τοπικού συμβουλίου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου


ΦΩΤΟ: Ιφιγένεια Μελεούνη

        Συνεδρίασε προχθές στα γραφεία της Κοινότητας το νέο τοπικό Συμβούλιο του χωριού Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου. 
    Ήταν μία συνεδρίαση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του νέου προέδρου Γιάννη Χρόνη και των τοπικών συμβούλων Γεωργίτσας Μούρκα και Ηρακλή Ζορμπά,  του αντιδημάρχου Ξηρομέρου Κώστα Λαϊνά, των προέδρων του Προδρόμου Τάκη Παπούλια και του Αγραμπέλου Δήμου Τάγκα, του προέδρου του ΤΟΕΒ Γεράσιμου Σάββα, μελών της διοίκησης της ομάδας, αλλά και πολλών κατοίκων που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία. 
      Στην αρχή τελέστηκε αγιασμός από τον εφημέριο της Ενορίας π. Φώτιο Χαντζή και στη συνέχεια τέθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που ήταν το τεχνικό πρόγραμμα του χωριού 2014-2015 και ακολούθησαν ερωτήσεις και ζητήματα της Χρυσοβίτσας που τέθηκαν επί τάπητος από τους κατοίκους......


     Τα κυριότερα θέματα συνοπτικά και για τα οποία πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις, ήταν
1.- Η επιτακτική ανάγκη κατασκευής  περιφερειακού δρόμου 2.-Αναμόρφωση κεντρικής πλατείας, 3.-Αγροτική οδοποιία, 4.-Ανάδειξη και καθαρισμός στα Αρχαία Κόροντα, 5.-Καθαρισμός όλων των σκουπιδότοπων, 6.- ηλεκτροφωτισμός σε όλο το χωριό και προέκταση μέχρι το γήπεδο, 7.- δίκτυο κατασκευής ομβρίων υδάτων, 8.- Μόνιμη παρουσία γιατρού μια φορά την εβδομάδα στο χωριό. 

        Πολλές ήταν οι ευχές που δέχτηκε η νέα Τοπική Αρχή για επιτυχημένη, γόνιμη και παραγωγική θητεία με υγεία, καλή επιτυχία και πρόοδο για το χωριό. 

     Ο Νέος πρόεδρος Γιάννης Χρόνης ανέφερε: "Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τη Χρυσοβίτσα. 
       Γνωρίζοντας τα προβλήματα και παράλληλα τις ανάγκες ξεκινάμε άμεσα με στοχευμένες παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς, για να καλύψουμε τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και να δώσουμε νέο πρόσωπο στο χωριό μας.
   Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη και τον αντιδήμαρχο Κώστα Λαϊνά για την αμέριστη συμπαράσταση τους και το πραγματικό τους ενδιαφέρον στην επίλυση των προβλημάτων του  τόπου μας" .















1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο