Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Βόνιτσα η θαλαμηγός του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του Σκορπιός Ριμπολόβλεφ

          Στα ανοικτά της παραλίας της Βόνιτσας και πολύ κοντά στο νησάκι Κουκουμίτσα έχει ρίξει άγκυρα η θαλαμηγός του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του νησιού Σκορπιός τις τελευταίες δύο ημέρες.
     Πληροφορίες λένε ότι στο σκάφος διαμένει η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα η οποία είναι μαγεμένη από το νησάκι της Κουκουμίτσας και για αυτό τον λόγο ζήτησε να περάσει το Σαββατοκύριακο εκεί μαζί με φίλες της. 
     Η κόρη του Ριμπολοβλεφ έμαθε για την Κουκουμίτσα ενώ βρισκόταν στο Ιόνιο για κρουαζιέρα και ζήτησε να δει το νησί που ήταν η πρώτη επιλογή του Ωνάση πριν αγοράσει το Σκορπιό.........



     Μάλιστα χθες βράδυ όλη η παρέα του πολυτελούς σκάφους διασκέδασαν σε café-bar της παραλίας της πόλης μας, γιορτάζοντας τα γενέθλια μίας εκ των ενοίκων της θαλαμηγού.

http://e-vonitsa.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ Η ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ MY ANNA ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φυσικα και κανουν λαθος.αφου η θαλαμηγος εχει αγγλικη σημαια.πεταξε ενας μια μαλακια ασ το εχουμε σαν ειδηση.τα γνωστα παπαγαλακια που τωρα παλι δραστηροποιουνται τον διαδικτυακο χωρο,αραγε γιατι..ετσι θα ειναι και η αντικειμνεικη ενημερωση που θα μας δινουν με τον αποστολκαη ως δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι έχει Βρετανική σημαία δεν σημαίνει ότι δεν ειναι του Ριμπολοβλεφ. Για λόγους φορολογικούς μπορεί να φέρουν σημαία άλλης χώρας. Τοσες εταιρίες έχει αυτός ανα τον κόσμο. Τώρα το αν ειναι του Ριμπολόβλεφ, αυτό ειναι άλλο θέμα.
    Πιστεύω ότι ΒΛΈΠΟΝΤΆΣ την Κουκουμιτσα μετάνιωσε που αγόρασε τον Σκορπιό! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο