Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο κολυμβητικός διάπλους στην Πρέβεζα



Στον Κολυμβητικό διάπλου συμμετείχε και διακρίθηκε ο Βονιτσάνος Σταύρος Πάτσης 

Γράφει ο Νώντας Νικάκης 
                   τ. Λυκειάρχης

  Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές πολιτιστικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πρέβεζας κολυμβητικός διάπλους 2.5 μιλίων και μικρός 500μ αντίστοιχα. 
    Ο αγώνας είχε συμβολικό χαρακτήρα και έλαβε χώρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της Ναυμαχίας του Ακτίου. και τα εν Νικοπολει Ακτια
       Στον αγώνα, στον οποίο δεν υπήρχε νικητής, έδωσαν το παρών περίπου 80 αθλητές και απλοί πολίτες, όχι μόνο από την Πρέβεζα, αλλά και την Πάργα, την Λευκάδα, τη Βόνιτσα, την Άρτα, τα Γιάννενα και άλλα μέρη της Ελλάδας και σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.....



   Αξίζει να σημειωθεί ότι την τιμητική τους είχαν πολλά μικρά παιδιά μέλη κολυμβητικών σωματείων.
      Συμμετείχαν ο «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας» και «Ποσειδώνας Πρέβεζας»,  ενώ υπήρχαν συμμετοχές από Κέρκυρα, Άρτα, Λευκάδα, Παξούς, Γιάννενα και Βόνιτσα.

    Ο Βονιτσάνος Σταύρος Πάτσης τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα σημειώνοντας και νέα επιτυχία καθ όσον πριν ένα μήνα είχε πάρει μέρος στον αλλού διάπλου του Αμβρακικού μήκους 6 μιλίων από Βόνιτσα –Κορωνησια. 
    Κατά την διάρκεια του αγώνα είχα την ευκαιρία να χαιρετίσω και να συγχαρώ για την εκ νέου εκλογή τους τον Δήμαρχο Πρέβεζας  κ Χρήστο Μπαιλη και τον φίλο και συνάδελφο Γιώργο Φραγκουλη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς επίσης και τον υπεύθυνο των πολιτιστικών ιατρό Β. Συγκούνα με τον οποίον ανταλλάξαμε απόψεις για μελλοντικές πολιτιστικές συνεργασίες  στα πλαίσιά των εκδηλώσεων για την Ναυμαχία του Ακτίου.

















1 σχόλιο:

  1. "...καθώς επίσης και τον υπεύθυνο των πολιτιστικών ιατρό Β. Συγκούνα με τον οποίον ανταλλάξαμε απόψεις για μελλοντικές πολιτιστικές συνεργασίες στα πλαίσιά των εκδηλώσεων για την Ναυμαχία του Ακτίου...."

    Δεν γνωρίζω αλλά εκπροσωπεί κάποιον ή κάτι ο κύριος Νικάκης και παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο